Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Champions League: Προβάδισμα πρόκρισης η Λίβερπουλ, λύτρωση στο τέλος για Μπάγερν!

Champions League: Προβάδισμα πρόκρισης η Λίβερπουλ, λύτρωση στο τέλος για Μπάγερν!
Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 - 23:52

Γκολ, δυνατά παιχνίδια και θέαμα, είδαμε και σήμερα (16/2) στο Champions League σε Μιλάνο και Αυστρία. Πάντως, το ένα εισιτήριο από τα αποψινά ματς δείχνει να «απέκτησε» κάτοχο.

Στο Μιλάνο, η Λίβερπουλ βρήκε τον τρόπο να φύγει με το «διπλό» από το Μιλάνο και με σκορ πρόκρισης, επικρατώντας 2-0 της Ίντερ! Και τον βρήκε με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Ο Φιρμίνο με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, στο 76’, από το κόρνερ του Ρόμπερτσον και ο Σαλάχ με σουτ στο 83’ πέτυχαν τα δύο γκολ των «κόκκινων». Γυρίζει αυτό το ματς στο «Anfield»; Δύσκολο έως απίθανο, η αλήθεια είναι! Αλλά όπως και να ‘χει, περιμένουμε εξίσου συναρπαστικό παιχνίδι.

Την ίδια ώρα, στην Αυστρία, η Μπάγερν Μονάχου τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Σάλτσμπουργκ αλλά λυτρώθηκε στο φινάλε (1-1). Οι Αυστριακοί ήταν καλύτεροι, προηγήθηκαν με τον Ανταμού στο 21’ (ο σκόρερ μπήκε στο 12’ αντί του τραυματία Οκαφόρ!), είχαν ενθουσιασμό και μεγάλες ευκαιρίες, όπως στο 80’ με τον Ανταμού (σε κόρνερ ο Παβάρ!), αλλά δεν βρήκαν δεύτερο γκολ και το «πλήρωσαν» στο φινάλε. Η Μπάγερν ζορίστηκε αρκετά, αλλά βρήκε γκολ ισοφάρισης στο φινάλε, στο 90’ με κοντινό σουτ του Κομάν. Έτσι διαμορφώθηκε το 1-1 στο Σάλτσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου.

*Η φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό UEFA Champions League στο Facebook.

Διαβάστε επίσης