Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Champions League: Στους «8» με σπουδαία «διπλά» Ατλέτικο και Μπενφίκα!

Champions League: Στους «8» με σπουδαία «διπλά» Ατλέτικο και Μπενφίκα!
Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 - 00:01

Τεράστια νίκη-πρόκριση πέτυχε η Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Ολντ Τράφορντ», σφραγίζοντας την παρουσία της στους «8» του Champions League. Οι «Ροχιμπλάνκος» επικράτησαν με 0-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χάρη στο γκολ του Λόντι στο 41’, σε ένα ματς με γρήγορο ρυθμό και πολλή ένταση.

Η Ατλέτικο είχε, επίσης, ένα ακυρωθέν γκολ στο 34’ με τον Ζοάο Φέλιξ, μετά από ένδειξη του βοηθού για οφσάιντ, αλλά προκρίθηκε με το υπερπολύτιμο 1-0 και το γκολ του Λόντι, στον επαναληπτικό του 1-1 της Μαδρίτης.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε εκτός συνέχειας και είδε έναν ακόμη στόχο της να απομακρύνεται, κάτι που έφερε… γκρίνια και αποδοκιμασίες στις τάξεις των φιλάθλων της προς τους παίκτες της ομάδας. Ο αποκλεισμός της Γιουνάιτεντ οδηγεί σε ένα... κοσμοϊστορικό γεγονός, καθώς προετοιμαζόμαστε για προημιτελικά Champions League, χωρίς Μέσι και Ρονάλντο!

Όσον αφορά την άλλη αναμέτρηση, ο Άγιαξ ηττήθηκε με 0-1 από την Μπενφίκα στο Άμστερνταμ, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός συνέχειας, με τους Πορτογάλους να εξασφαλίζουν την παρουσία τους στους «8» της διοργάνωσης, με ένα σπουδαίο «διπλό», το οποίο προήλθε χάρη στο γκολ του Νούνιεζ στο 77'.

Ο Άγιαξ είχε την υπεροχή και ένα ακυρωθέν γκολ στο 7' με τον Αλέ, όμως δε κατάφερε να σκοράρει και έμεινε εκτός συνέχειας, με την Μπενφίκα του Βλαχοδήμου να πανηγυρίζει μια σπουδαία πρόκριση.

*Η φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό του UEFA Champions League στο Facebook.

Διαβάστε επίσης