Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Champions League: Άνετα στους «8» η Τσέλσι. Θρίαμβος της Βιγιαρεάλ στο Τορίνο!

Champions League: Άνετα στους «8» η Τσέλσι. Θρίαμβος της Βιγιαρεάλ στο Τορίνο!
Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 - 23:52

Συμπληρώθηκαν οι οκτώ ομάδες των προημιτελικών του Champions League, με τις Τσέλσι και Βιγιαρεάλ να συμπληρώνουν την οκτάδα των ομάδων που εξασφάλισαν την πρόκριση τους στα προημιτελικά.

Η Τσέλσι, πήρε άνετη πρόκριση, καθώς εκμεταλλεύτηκε το 2-0 του πρώτου αγώνα με την Λιλ και πήρε τη νίκη και στη Γαλλία, με 2-1, «σφραγίζοντας» το εισιτήριό της για τους «8» του Champions League. Η Λιλ άνοιξε το σκορ με τον Γιλμάζ στο 34’, ενώ η Τσέλσι ισοφάρισε στην «εκπνοή» του πρώτου μέρους με τον Πούλισιτς σε 1-1. Ο Αθπιλικουέτα έκανε το 2-1 στο 71’, «σφραγίζοντας» τη νίκη της Τσέλσι στην έδρα της Λιλ.

Στο ματς του Τορίνο, η Βιγιαρεάλ πήρε μια σπουδαία πρόκριση με… θρίαμβο! Επικράτησε με 3-0 της Γιουβέντους, και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα πέρασαν στους «8» του Champions League. Στο πρώτο ημίχρονο, η Γιουβέντους είχε την υπεροχή και έχασε σωρεία ευκαιριών για να ανοίξει το σκορ, με την Βιγιαρεάλ να τιμωρεί την αστοχία των Ιταλών και να παίρνει τη νίκη με 3-0 στο δεύτερο μέρος. Τα γκολ πέτυχαν οι Μορένο (πεν. 78’), Τόρες (85’) και Ντανζούμα (πεν. 90+2’).

Οι οκτώ ομάδες των προημιτελικών είναι οι: Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Σίτι, Μπενφίκα, Τσέλσι, Ατλέτικο Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ, Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης.

*Η φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό της Βιγιαρεάλ στο Twitter.

Διαβάστε επίσης