Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έκλεισε στη Μονπελιέ ο Καμπελά

Έκλεισε στη Μονπελιέ ο Καμπελά
Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022 - 16:52

Δεν είναι ότι δεν πιστεύαμε ότι ο Θρύλος μπορεί να κάνει μια τέτοια μεταγραφή. Αν υπάρχει μια ομάδα στην Ελλάδα, η οποία μπορεί να φέρνει «Καμπελάδες», αυτή είναι ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, η συγκεκριμένη περίπτωση ήταν πολύ δύσκολη και σας το είχαμε αναφέρει από την αρχή. Σας είχαμε επισημάνει ότι από τον Ολυμπιακό κατεβάζουν το θέμα και σωστά, γιατί είναι καλό να μην προτρέχουμε, όταν μιλάμε για τέτοιο επίπεδο μεταγραφών. Άλλο οι συζητήσεις και το ενδιαφέρον και άλλο το «κλείνει». Και από τον Ολυμπιακό έχουν συνηθίσει να μιλούν με έργα και όταν είναι δεδομένο ότι ο εκάστοτε παίκτης «κλείνει». Ο Ρεμί Καμπελά θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μονπελιέ, από την οποία αναδείχθηκε, αφού ανακοινώθηκε η μεταγραφή του, από τη γαλλική ομάδα.

Ο Θρύλος το «έψαξε» το θέμα, έκανε φυσικά κάποιες επαφές, αλλά περισσότερο το συντηρούσε ο ίδιος ο Καμπελά, με δηλώσεις του, παρά «έτρεχε» το θέμα, από πλευράς Ολυμπιακού. Ο Θρύλος δεν έδωσε ποτέ διάσταση στη συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση και όπως φαίνεται, υπήρχε καλός λόγος για αυτό, αφού ο παίκτης έδειχνε διάθεση να επιστρέψει στη Γαλλία και στην αγαπημένη του Μονπελιέ.

Εμείς εδώ θα αναφέρουμε κάτι άλλο. Το ότι ο Ολυμπιακός «μπλέκεται» με τέτοιου είδους πιθανές μεταγραφές, μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι, για το μέλλον. Άμεσο και απώτερο. Και αν/όταν δεν είναι ο κάθε «Καμπελά», θα είναι ένας άλλος «Καμπελά». Γιατί όπως αναφέραμε, μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει ουσιαστικά τέτοιες κινήσεις.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης