Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Champions League: Σόου Μπενζεμά στο Λονδίνο, προβάδισμα και η Βιγιαρεάλ!

Champions League: Σόου Μπενζεμά στο Λονδίνο, προβάδισμα και η Βιγιαρεάλ!
Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022 - 22:46

Εντυπωσιακά ήταν τα πρώτα ημίχρονα στις σημερινές αναμετρήσεις των προημιτελικών του Champions League με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση στα πρώτα 45λεπτα και να έχουν πάρει προβάδισμα.

Η Βιγιαρεάλ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και δεν… «μάσησε» από την ανωτερότητα των Βαυαρών και προηγήθηκε από το 8’ με γκολ του Ντανζούμα. Οι Ισπανοί δε σταμάτησαν να παίζουν με πάθος και να κοιτούν στα μάτια την Μπάγερν, η οποία δεν είχε καταφέρει να επιβληθεί της Βιγιαρεάλ στο πρώτο 45λεπτο.

Η Βιγιαρεάλ έκανε και το 2-0 στο 41’ με τον Κοκλέν να σκοράρει, αλλά το γκολ του να ακυρώνεται ως οφσάιντ μετά από χρήση VAR.

Στο Λονδίνο, η Ρεάλ μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά στο γήπεδο και με μπροστάρη τον… showman Μπενζεμά πήρε κεφάλι στο σκορ στο 21’, μετά από μια εντυπωσιακή κεφαλιά του Γάλλου από τα όρια της μεγάλης περιοχής.

Ο Μπενζεμά και πάλι με το κεφάλι έκανε το 0-2 στο 24’, δείχνοντας πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αποφασισμένη να «καθαρίσει» από σήμερα την πρόκριση. Μετά από αυτό το τέρμα, όμως, η Τσέλσι αντέδρασε και πήρε μέτρα στο γήπεδο. Κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με γκολ του Χάβερτζ στο 40’ και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

*H φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης στο Twitter.

Διαβάστε επίσης