Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φήμες για deal Σίτι με Χάαλαντ! Μιλάμε για «τρελά» λεφτά! (photo, video)

Φήμες για deal Σίτι με Χάαλαντ! Μιλάμε για «τρελά» λεφτά! (photo, video)
Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 - 16:58

Προ των πυλών της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως βρίσκεται ο Έρλινγκ Χάαλαντ, όπως αποκαλύπτει η Daily Mail και ο δημοσιογράφος Μάικ Κίγκαν! Για την ακρίβεια, τονίζεται πως οι δύο πλευρές, η Σίτι και η πλευρά του ποδοσφαιριστή, κατέληξαν σε συμφωνία για πολυετές συμβόλαιο.

Συμβόλαιο που εφόσον ευσταθούν οι πληροφορίες, είναι αρκετό να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην Αγγλία!

Για την ακρίβεια, τονίζεται πως η συμφωνία είναι στις 600.000 ευρώ την εβδομάδα, δηλαδή ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως! Νούμερα που ζαλίζουν!

Όσο για τα 75 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του Χάαλαντ στην Ντόρτμουντ, καταλαβαίνετε πως δεν είναι πρόβλημα για τη Μάντσεστερ Σίτι που ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του καλοκαιριού!

Όλα αυτά, βεβαίως, εφόσον ισχύει η σχετική φημολογία. Άλλωστε, τις προηγούμενες εβδομάδες είχαν ακουστεί και γραφτεί πολλά για το μέλλον του Χάαλαντ. Άλλοι τον «έστελναν» στην Μπαρτσελόνα, άλλοι στη Ρεάλ. Τώρα, τον «στέλνουν» στη Μάντσεστερ Σίτι!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης