Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτά έγιναν στο πρώτο ημίχρονο των 4 ευρωπαϊκών ημιτελικών

Αυτά έγιναν στο πρώτο ημίχρονο των 4 ευρωπαϊκών ημιτελικών
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 - 22:54

Ημίχρονο έχουμε στους 4 ημιτελικούς σε Europa League και Europa Conference League και βλέπουμε σπουδαία παιχνίδια με γκολ, θέαμα (όχι σε όλα) και ένταση, όπως είναι λογικό. Ας δούμε τι έχει συμβεί στο πρώτο μισό...

Στο Europa League, Γουέστ Χαμ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι στο 1-1 σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Η γερμανική ομάδα προηγήθηκε στο 1’ με τον Κνάουφ και ισοφάρισε ο Αντόνιο στο 21’, ενώ οι Άγγλοι, λίγο πριν την ισοφάριση, είχαν δοκάρι με τον Μπόουεν. Στο άλλο ζευγάρι, Λειψία και Ρέιντζερς παραμένουν στο 0-0, σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Οι Γερμανοί πιέζουν, οι Σκωτσέζοι αμύνονται μαζικά και δυσκολεύουν πολύ τη Λειψία να βρει χώρους.

Στο Europa Conference League, στην Ολλανδία γίνεται ματσάρα. Φέγενορντ και Μαρσεϊγ πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες με 2-2! Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν 2-0 με Ντέσερς (18’) και Σινιστέρα (20’), αλλά η Μαρσέιγ ισοφάρισε με Ντιένγκ (28’) και Γκέρσον (40’). Στο άλλο παιχνίδι, Λέστερ και Ρόμα είναι στο 0-1. Το μοναδικό γκολ που χωρίζει τις δύο ομάδες έχει πετύχει ο Πελεγκρίνι με πλασέ από κοντά στο 15’.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης