Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Europa League: «Αγγίζουν» τελικό Άιντραχτ και Λειψία!

Europa League: «Αγγίζουν» τελικό Άιντραχτ και Λειψία!
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 - 23:57

Προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Europa League πήρε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης που πήρε «διπλό», μετά τη Βαρκελώνη, και στο Λονδίνο, κερδίζοντας 2-1 τη Γουέστ Χαμ, στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης!

Ο Κνάουφ στα 49 δευτερόλεπτα και ο Καμάντα στο 54’ σημείωσαν τα γκολ των Γερμανών, πρώην αντιπάλων του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League. Η Γουέστ Χαμ είχε ισοφαρίσει στο 21’ με τον Αντόνιο, ενώ είχε και 3 δοκάρια στο ματς, στο 14’ και στο 92’ (ανάποδο ψαλιδάκι!) με τον Μπόουεν και στο 68’ με τον Μπενραχμά. Δοκάρι είχε και η Άιντραχτ, με τον Καμάντα στο 79'. Άντεξε ως το τέλος η Άιντραχτ και πήρε μεγάλη νίκη. Για να βρεθεί στον τελικό, θα πρέπει απλά να μη χάσει στον δεύτερο αγώνα (5/5).

Στον άλλο ημιτελικό, η Λειψία έκαμψε την αντίσταση και την άμυνα της Ρέιντζερς, επικρατώντας με 1-0. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Ανχελίνο στο 85’, με τον ακραίο αμυντικό της να λυτρώνει τη γερμανική ομάδα απέναντι σε μία Ρέιντζερς που έπαιξε με... πούλμαν!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης