Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΡΕΑΛ - ΣΙΤΙ Live Streaming

ΡΕΑΛ - ΣΙΤΙ Live Streaming
Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022 - 20:27

ΡΕΑΛ - ΣΙΤΙ Live Streaming: Η Ρεάλ Μαδρίτης πάλεψε σκληρά στην έδρα της Σίτι, πριν από μία εβδομάδα και παρότι ηττήθηκε με 3-4, διατηρεί ακόμη προβάδισμα πρόκρισης και θα το παλέψει απόψε. Μπορεί ανασταλτικά να έδωσε πολλούς χώρους και να άφησε τη γηπεδούχο να δημιουργήσει πολλές φάσεις, όμως πέτυχε και εκείνη τρία γκολ με τους Βινίσιους και Μπενζεμά (2). Στο πρωτάθλημα Ισπανίας, κατέκτησε και επίσημα τον τελικό μετά το πρόσφατο 4-0 με αντίπαλο την Εσπανιόλ. Θα τα δώσει όλα απόψε κόντρα στη Σίτι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού θέλει πολύ να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει πολλά… ανοιχτά μέτωπα, αφού στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκεται έναν βαθμό πιο πάνω από τη 2η Λίβερπουλ και ο τίτλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Σε αναμέτρηση που έδωσε το Σάββατο, συνέτριψε με 4-0 τη Λιντς, διατηρώντας το προβάδισμα αναφορικά με τον τίτλο. Απόψε, αντιμετωπίζει την πολύ έμπειρη Ρεάλ μετά τη νίκη της (4-3) στο Μάντσεστερ. Πολύ ανοιχτή η πρώτη συνάντηση, με τη Σίτι να σπαταλά μεγάλες ευκαιρίες για 5 ή 6 γκολ και με τα κενά στην άμυνα, να αφήνουν ανοιχτή την πρόκριση, με τα τρία γκολ της Ρεάλ, να κρατούν τη διαφορά στο ένα γκολ. Αμφότερες, βρέθηκαν πέρυσι στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η Ρεάλ αποκλείστηκε από την Τσέλσι, που στη συνέχεια, κατέκτησε το τρόπαιο στον τελικό με τη Σίτι.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτιείναι προγραμματισμένο για τις 22:00 της Τετάρτης.

ΡΕΑΛ - ΣΙΤΙ Live Streaming | Αντσελότι: «Με τη στήριξη του κόσμου, μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Oι δηλώσεις του Κάρλο Αντσελότι για την αποψινή ρεβάνς της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι, στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Με το Μπερναμπέου, μπορούμε να τα καταφέρουμε» είπε ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, πρωταθλητής Ισπανίας από το Σάββατο και ο μοναδικός που έχει κατακτήσει τον τίτλο και στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

«Έχουμε κίνητρο και είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε μια πρόκληση αύριο, μια ευκαιρία να παίξουμε σε έναν τελικό Champions League. Υπάρχει μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Γνωρίζουμε τη δυσκολία του αυριανού παιχνιδιού, αλλά η πρόκριση είναι ανοιχτή, παρά αυτό το μικρό μειονέκτημα και ήρθε η ώρα να το διορθώσουμε. Η προσωπικότητα είναι ένα σημαντικό κομμάτι, γιατί σε κάνει να δείχνεις όλη την ποιότητα που έχεις. Αύριο δεν κερδίζεις μόνο με την καρδιά σου, κερδίζεις με τα πάντα. Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα, να είμαστε πιο συμπαγείς, να κινηθούμε καλύτερα. Είναι κάτι στο οποίο έχουμε δουλέψει και πιστεύω ότι θα δούμε βελτίωση» τόνισε ο Αντσελότι προς τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου, γνωρίζοντας ότι θα χρειαστεί να καταστρώσει τα σχέδιά του χωρίς τον Αλάμπα (που δεν προπονήθηκε σήμερα), αλλά πάντως με τον Κασεμίρο, που ήταν τιμωρημένος στο πρώτο παιχνίδι.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

«Κάθε παιχνίδι έχει την ιστορία του. Έχουν ένα πλεονέκτημα, το ξέρουμε και είναι στο χέρι μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά, μετά την κατάκτηση της LaLiga και με το Μπερναμπέου, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Νομίζω ότι πρέπει να σκεφτούμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι» πρόσθεσε, μιλώντας στη συνέχεια για Μπενζεμά, Μόντριτς και Φόντεν.

«Ο Μόντριτς δεν έχει αλλάξει. Αν έπρεπε να συγκρίνω τον Μπενζεμά μαζί του, νομίζω ότι ο Καρίμ έχει αλλάξει περισσότερο. Ο Μπενζεμά τα έχει πάει πολύ καλά, έχει βελτιώσει ακόμα και τον Βινίσιους. Αυτή η ομάδα, γενικά, έχει βελτιώσει πολύ τα πράγματα στην επίθεση.

Όσο για τον Φόντεν, είναι ένας φανταστικός παίκτης, κάνει θεαματικά πράγματα. Είναι ένας σύγχρονος επιθετικός, που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Σας εύχομαι έναν θεαματικό αγώνα».

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

«Μετά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι πιθανό να αποσυρθώ. Αλλά, αν η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να είμαι εδώ για άλλα 10 χρόνια, θα είμαι εδώ για άλλα 10 χρόνια» είπε χαρακτηριστικά.

ΡΕΑΛ - ΣΙΤΙ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης