Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τσιμίκας: «Μαθαίνω πολλά με τον Κλοπ»

Τσιμίκας: «Μαθαίνω πολλά με τον Κλοπ»
Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 - 20:05

Για την παρουσία του στη Λίβερπουλ αλλά και στο πόσο πολύ τον βοηθάει ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε ο Κώστας Τσιμίκας. «Μαθαίνω πολλά πράγματα μαζί του. Όταν είδα ότι υπέγραψε το νέο συμβόλαιο, χάρηκα πολύ, γιατί μπορείτε να δείτε την επιρροή του αυτή τη σεζόν ή τις τελευταίες σεζόν. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος που είναι εδώ και έχω ακόμα πολλά αδύνατα σημεία που πρέπει να δουλέψω με αυτόν. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τον εαυτό του: «Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν, δουλεύουν πολύ σκληρά. Ανεξάρτητα από το ποιος παίζει, όμως, όλοι υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον και όλοι είναι εκεί για τον άλλον. Θέλουμε να νικήσουμε. Αυτή είναι η νοοτροπία μας. Νιώθω πολύ καλά, λίγο απογοητευμένος για το τελευταίο παιχνίδι. Όμως στο ποδόσφαιρο είναι πάντα έτσι. Μπορείς να νικήσεις, μπορείς να χάσεις, μπορείς να φέρεις ισοπαλία. Όμως, το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να τα δίνεις όλα για να κερδίζει η ομάδα τα παιχνίδια. Όταν μου δίνουν την ευκαιρία, θέλω πρώτα από όλα να κερδίσω, να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους μας.

Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος για τα παιχνίδια που έχω παίξει μέχρι τώρα. Δουλεύω πολύ σκληρά για να παίξω περισσότερα παιχνίδια και να είμαι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος σε κάθε πρόκληση που μου δίνουν. Φυσικά, πάντα θέλω περισσότερα από τον εαυτό μου. Πάντα δουλεύω σκληρά για τον εαυτό μου. Θα μπορούσα να έχω παίξει περισσότερα παιχνίδια. Αλλά, εντάξει, είμαι πολύ χαρούμενος με αυτά που έχω παίξει. Νομίζω ότι αυτό το πράγμα που κάνει έναν μπακ χαρούμενο είναι να δίνει ασίστ. Έχω έξι, το δουλεύω και θα πάω για την επόμενη».

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά και καλά, ΤΣΙΜΙΚΑΡΕ! (photo)

Χρόνια πολλά και καλά, ΤΣΙΜΙΚΑΡΕ! (photo)

Το δικό μας παιδί, ο Κώστας Τσιμίκας, έχει σήμερα τα γενέθλιά του και η Λίβερπουλ, όπως φυσικά και ΟΛΗ η οικογένεια του Ολυμπιακού, του εύχεται χρόνια πολλά και καλά.