Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νότιγχαμ Φόρεστ: Έκανε το πρώτο βήμα και βλέπει άνοδο!

Νότιγχαμ Φόρεστ: Έκανε το πρώτο βήμα και βλέπει άνοδο!
Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 - 11:12

Ο επαναληπτικός ημιτελικός των πλέι οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ θα κρίνει το αν η Φόρεστ θα μπορέσει να πάει τελικό και να διεκδικήσει το όνειρο! Πολύ κοντά πια, μετά το 1-2 του πρώτου αγώνα με τη Σέφιλντ! Το Σάββατο το απόγευμα η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Τσάμπιονσιπ κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη και να βρεθεί σε… θέση βολής για τον τελικό των πλέι οφ ανόδου από την Τσάμπιονσιπ στην Πρέμιερ Λιγκ! Οι παίκτες του Στιβ Κούπερ έδειξαν ξανά τη δίψα τους για την άνοδο, έδειξαν ξανά τη δίψα τους για να πάρουν μία μεγάλη πρόκριση, αρχικά στον τελικό και στη συνέχεια για να κάνουν το τελικό και αποφασιστικό βήμα ανόδου, στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Την Τρίτη το βράδυ, στις 21:45 ώρα Ελλάδας, η Νότιγχαμ Φόρεστ θα παίξει τον επαναληπτικό με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στο Σίτι Γκράουντ και αυτό που μένει είναι πλέον άλλη μια καλή εμφάνιση και μια πρόκριση στον τελικό. Εκεί… όλα γίνονται!

** Η φωτό είναι από το Twitter της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Διαβάστε επίσης