Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Champions League: Αντίστροφη μέτρηση για την τιτανομαχία Λίβερπουλ-Ρεάλ (video)

Champions League: Αντίστροφη μέτρηση για την τιτανομαχία Λίβερπουλ-Ρεάλ (video)
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 16:10

Λίβερπουλ και Ρεάλ προετοιμάζονται για τον τελικό του Champions League που θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το MEGA το προσεχές Σάββατο. Μετά το ναυάγιο με τον Εμπαπέ, η βασίλισσα κινείται για την απόκτηση ενός άλλου Γάλλου ποδοσφαιριστή, του Τσουαμενί της Μονακό.

Η κλεψύδρα αδειάζει για τον μεγάλο τελικό του Champions League, που το MEGA θα φέρει απ’ ευθείας στις οθόνες σας το Σάββατο το βράδυ στις δέκα, από το Σταντ ντε Φρανς του Παρισίου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, παράλληλα με την προετοιμασία της για την αναμέτρηση, έκλεισε την πρώτη μεγάλη μεταγραφή της. Ο 22χρονος Γάλλος αμυντικός χαφ της Μονακό, Ορελιέν Τσουαμενί, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο Μπερναμπέου, με την αγορά του να κοστίζει 80 εκατομμύρια ευρώ.

«Πιστεύω ότι εξαιτίας όλων όσων έχουμε πετύχει στα νοκ-άουτ παιχνίδια, αξίζουμε να είμαστε φιναλίστ. Ειδικά επειδή κανένας δεν πίστευε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα προκρινόταν στον τελικό, όμως εμείς είχαμε πίστη» δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι.

Η Λίβερπουλ καταπολεμά τη μαύρη αγορά πριν τον τελικό. Οι ιθύνοντες των ρεντς ακύρωσαν τις πωλήσεις 13 εισιτηρίων, επειδή αντιλήφθηκαν ότι οι κάτοχοι τους προσπαθούσαν να τα μεταπωλήσουν μέσω διαδικτύου σε εξωφρενικές τιμές.

Η ομάδα εξέδωσε προειδοποίηση ότι θα προβεί σε παρόμοια μέτρα, εφόσον το κρίνει απαραίτητο.

Πηγή megatv.com

Διαβάστε επίσης