Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντι Μαρία: Με θητεία στη Ρεάλ, προτιμά την Μπαρτσελόνα!

Ντι Μαρία: Με θητεία στη Ρεάλ, προτιμά την Μπαρτσελόνα!
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 18:52
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Προ των πυλών της Γιουβέντους εμφανιζόταν μέχρι πρότινος ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν. Όμως, για την ώρα ο ίδιος φαίνεται να προτιμάει την Μπαρτσελόνα!

Ας δούμε πώς έχει το θέμα... Αυτήν τη στιγμή, όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», η Μπαρτσελόνα δεν έχει θέση σε προτεραιότητα τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό. Και αυτό γιατί περιμένει την απάντηση του Ουσμάν Ντεμπελέ στη νέα πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει. Την ίδια ώρα, όμως, στην Αγγλία θεωρούν δεδομένη τη μετακίνησή του στην Τσέλσι.

Εναλλακτική λύση αποτελεί ο Ραφίνια της Λιντς. Μόνο που η αγγλική ομάδα ζητάει ένα ποσό της τάξεως των 55 εκατομμυρίων ευρώ και η Μπαρτσελόνα δεν είναι διατεθειμένη να φτάσει τόσο ψηλά.

Και κάπου εδώ έρχεται ο Ντι Μαρία. Δεν θα προκαλέσει εντύπωση αν ο Ντι Μαρία από 3η επιλογή καταλήξει στην κορυφή της λίστας.

Και ο ίδιος, πάντως, αν και έχει περάσει και από τη Ρεάλ Μαδρίτης, προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα! Και για αυτό θα περιμένει όσο γίνεται...

Διαβάστε επίσης