Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναλαμβάνει την Αθλέτικ Μπιλμπάο ο Βαβλέρδε

Αναλαμβάνει την Αθλέτικ Μπιλμπάο ο Βαβλέρδε
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 12:37

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιστρέφει στους πάγκους, μετά από διάλειμμα δυόμιση ετών. Ο «τσινγκούρι», μετά την Μπαρτσελόνα, δεν είχε δουλέψει κάπου, όμως τώρα ήρθε η ώρα να μπει ξανά στη δράση και να επιστρέψει εκεί όπου αγαπά να βρίσκεται: στους πάγκους. Ο Τζον Ουριάρτε κέρδισε τις εκλογές για την διοίκηση των Βάσκων από τον Αρεχαμπαλέτα. Και αυτό που είχε τονίσει ήταν ότι θα προσπαθούσε να επαναφέρει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του, τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού. Όπερ και εγένετο, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε ετοιμάζεται να επιστρέψει.

Ο Ερνέστο είχε κάνει ένα διάλειμμα από την προπονητική από τον Ιανουάριο του 2020, οπότε λύθηκε η συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα. Πλέον, ετοιμάζεται για την τρίτη θητεία του στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, την οποία προπονούσε το διάστημα το 2003-05, αλλά και το 2013-17, για 84 και 213 παιχνίδια αντίστοιχα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης