Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φιλική ήττα για τη Μακάμπι

Φιλική ήττα για τη Μακάμπι
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 21:39

Μία εβδομάδα περίπου πριν από το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό στο Ισραήλ (20/7), για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, η Μακάμπι Χάιφα τα βρήκε… σκούρα σε φιλικό. Η «πρόβα τζενεράλε» των Ισραηλινών δεν ήταν θετική, αφού ηττήθηκαν με 1-0 από την Φίτεσε σε φιλικό.

Οι πρωταθλητές Ισραήλ δεν παρουσίασαν και το καλύτερο πρόσωπο κόντρα στην ολλανδική ομάδα, από την οποία έχασαν με γκολ από εκτέλεση πέναλτι (56’) του Μπέρο.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Μακάμπι είχε σχετικά καλό ρυθμό, δημιούργησε ευκαιρίες, ενώ ούτε στο δεύτερο μέρος μπόρεσε να βρει κάποιο τέρμα. Έτσι, γνώρισε μία ακόμα φιλική ήττα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Μπαράκ Μπακχάρ χρησιμοποίησε τους Κοέν, Στράιν (46' Αράντ), Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ (64' Νταχάν), Σούντγκρεν (64' Ροκάβιτσα), Λάβι (64' Γιαμπέρ), Αμπού Φάνι (64' Λεβί), Τσέρι, Χαζίζα (64' Ντέιβιντ), Ατζίλι (64' Μένεχεμ), Πιερό (64' Μοχάμεντ).

Διαβάστε επίσης