Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζεβλάκοφ: «Ο Λεβαντόφσκι θα ανεβάσει επίπεδο την Μπάρτσα»

Ζεβλάκοφ: «Ο Λεβαντόφσκι θα ανεβάσει επίπεδο την Μπάρτσα»
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 - 21:15

Για τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα μίλησε ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ. Ο βετεράνος αμυντικός του Ολυμπιακού σχολίασε τον συμπατριώτη του «Λέβα» και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ο Ρόμπερτ μάλλον δεν ένιωθε ότι ανήκει, πλέον, στην Μπάγερν. Στην Μπάγερν είναι θρύλος, αλλά ήθελε να δοκιμάσει κάτι νέο, κάτι μεγαλύτερο. Και αν ένας σύλλογος όπως η Μπαρτσελόνα εμφανίζεται, άσχετα αν έχει προβλήματα ή όχι, δελεάζει τους πάντες. Η διαδικασία εγκλιματισμού του Ρόμπερτ στην ομάδα θα διαρκέσει μέχρι να βρει το σπίτι του.

Όσον αφορά στις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, κατά την προσωπική μου άποψη είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο. Σε όποια ομάδα και αν πάει, θα σκοράρει αυτά τα γκολ. Ο Ρόμπερτ μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τη νέα ομάδα του. Ο Ρόμπερτ βρίσκεται τώρα σε τέτοιο σημείο, που θα έχει όλα τα μέσα, για να ανταγωνιστεί τους καλύτερους στα μάτια όλων.

Από μικρός, ήταν ένα πολύ αποφασιστικό αγόρι, που δεν έδινε... δεκάρα, ήξερε τι ήθελε. Αλλά θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι τότε είδα σε αυτόν τις δυνατότητες να εξελιχθεί σε τέτοιο παίκτη που είναι σήμερα. Πράγματι, έκανε πραγματική πρόοδο τις πρώτες δύο-τρεις σεζόν στην Ντόρτμουντ. Αργότερα, επιβεβαίωσε πώς γεννήθηκε ένα αστέρι».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης