Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προκριματικά Champions League: Τράμπζονσπορ-Κοπεγχάγη ζωντανά στο MEGA (video)

Προκριματικά Champions League: Τράμπζονσπορ-Κοπεγχάγη ζωντανά στο MEGA (video)
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 - 13:46

Το αυτογκόλ του Ερυθρού Αστέρα στο 90’, έστειλε την Μακάμπι Χάιφα στους ομίλους τους Champions League. Πρόκριση χθες και για την Μπενφίκα που διπλασίασε τις νίκες τις κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου. Απόψε, η βραδιά Champions League έχει άρωμα Ελλάδας. Η Τράμπζονσπορ με τον Σιώπη υποδέχεται την Κοπεγχάγη του Ζέκα, στις 10. Απευθείας από το MEGA.

Ποιοι από τους τρεις αυτούς Έλληνες θα παίξουν στους ομίλους του Champions League; Την απάντηση θα μάθουμε γύρω στα μεσάνυχτα σε ζωντανή μετάδοση από το MEGA. Η Τραμπζονσπόρ με τον Σιώπη, αλλά χωρίς τον τραυματία Μπακασέτα, υποδέχεται την Κοπεγχάγη του Ζέκα, που νίκησε στον πρώτο αγώνα με 2-1, αλλά το προβάδισμά της είναι ισχνό, οπότε τα πάντα είναι ρευστά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Στο Βελιγράδι ο Ερυθρός Αστέρας αγκάλιασε την πρόκριση απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα όταν πήρε προβάδισμα δύο γκολ με τον Πέσιτς να σκοράρει στο 27’ και τον Ίβανιτς να πετυχαίνει άλλο ένα τέρμα στο 43ο λεπτό. Όμως στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η πρωταθλήτρια Ισραήλ μείωσε με τον Σούντγκρεν. Και στο 90’ ο Πάβκοφ σόκαρε τους γηπεδούχους με τη «στραβοκλωτσιά» του στέλνοντας με αυτό το αυτογκόλ τη Μακάμπι στους ομίλους για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Στη Λισαβόνα η Μπενφίκα μετά τα δύο γκολ στο Λοτζ έβαλε άλλα τρία στη Ντιναμό Κιέβου με τον Οταμέντι να κάνει την αρχή στο 27’. Στο 40’ ο Ράφα Σίλβα εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας για να κάνει το 2-0. Και δύο λεπτά αργότερα ο Νέρες σφράγισε την εύκολη πρόκριση της ομάδας του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Στην Τσεχία ο Όζομπιτς πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στο 38’ κι έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην Καραμπάχ. Η Πλζεν αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο κι αφού έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 58’ με τον Κόπιτς, έκανε την ανατροπή στο 73’ με τον Κλίμεντ και προκρίθηκε στους ομίλους για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης