Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καρεμπέ: «Η Ρεάλ είναι ακόμα... πεινασμένη»

Καρεμπέ: «Η Ρεάλ είναι ακόμα... πεινασμένη»
Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:36

Την αυριανή (14/9) «μάχη» της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λειψία, για το Champions League, σχολίασε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Σε δηλώσεις του στο γερμανικό δίκτυο «RND», ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού και δις πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ, δήλωσε αρχικά: «Φυσικά και η Ρεάλ είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά ξέρετε, ότι η αλλαγή προπονητή μπορεί συχνά να απελευθερώσει ενέργεια (σ.σ. το «τιμόνι» της Λειψίας ανέλαβε πρόσφατα ο Μάρκο Ρόζε). Παρόλα αυτά, η Ρεάλ μου φαίνεται τόσο συμπαγής, που δύσκολα θα μπορούσε να συμβεί μια ανατροπή στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Αυτή η ομάδα είναι ακόμα πεινασμένη και… άπληστη».

Και πρόσθεσε: «Η συνέπειά του Τόνι Κροος στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο, η ασφάλειά του, η συμπεριφορά του είναι απλά μοναδικά. Τρέφω πολύ σεβασμό για αυτόν τον παίκτη. Η εξέλιξή του Ενκουνκού είναι ραγδαία και θεαματική. Δεν ψηφίστηκε τυχαία ως ο καλύτερος παίκτης της Bundesliga της σεζόν 2021-22. Του αξίζει. Έχει ένα μεγάλο μέλλον μπροστά του».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης