Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο πάγκος της Χαλ σε… «ερυθρόλευκο» φόντο!

Ο πάγκος της Χαλ σε… «ερυθρόλευκο» φόντο!
Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 - 13:12

Και όμως, παντού υπάρχει Θρύλος. Με τον ένα, ή τον άλλο τρόπο. Η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας έχει βγάλει, εκτός από παίκτες, προπονητές, ενώ ακόμη και αν κάποιος δεν μπορούμε να πούμε ότι… πέτυχε, μόνο και μόνο που δούλεψε εδώ, πήρε πόντους. Και τώρα, έχουμε ξανά «ερυθρόλευκη»… μονομαχία, στο Νησί! Συγκεκριμένα, δύο πρώην του Θρύλου φέρονται να… μονομαχούν, για μια θέση στον πάγκο της Χαλ. Ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Κάρλος Κορμπεράν!

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία, οι δύο πρώην προπονητές του Ολυμπιακού φέρονται ως οι δύο «μονομάχοι» για να αναλάβουν την ομάδα του Ατζούν Ιλιτζαλί. Αρχικά έπαιζε δυνατά το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς. Στη συνέχει μπήκε στο «παιχνίδι» και εκείνο του Κάρλος Κορμπεράν. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Inside Futbol», πέρα από τον Μαρτίνς και τον Κάρλος Καρβαχάλ, το όνομα του Κάρλος Κορμπεράν βρίσκεται επίσης στη μεγάλη λίστα του Ατζούν. Και μένει να φανεί εάν θα υπάρξει νικητής με φόντο… «ερυθρόλευκο». Φαβορί προβάλλει αυτή την ώρα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης