Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα! (video)

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα! (video)
Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022 - 00:46

Τίποτα δεν προδίκαζε αυτό που θα συνέβαινε στη Γιόχαν Κρόιφ Αρένα του Άμστερνταμ όταν ο Κούντους έδινε προβάδισμα στον Άγιαξ επί της Νάπολι στο 9ο λεπτό. Οι Ναπολιτάνοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια γρήγορα με την κεφαλιά του Ρασπαντόρι στο 18’ και μετά το μετέτρεψαν σε ένα άνευ προηγουμένου πάρτι.

Στο 33’ ο Ντι Λορέντσο με νέα κεφαλιά έκανε την ανατροπή και λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο ο Ζιελίνσκι ανενόχλητος σημείωσε το 3-1. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Ρασπαντόρι δεν άφησε ατιμώρητη τη γκάφα του γκολκίπερ Πέσβαρ για το 4-1.

Στο 63’ ήταν η σειρά του Κβαρατσκέλια να βρει δίχτυα για το 5-1. Και στο 81’ ο Σιμεόνε υπέγραψε το θριαμβευτικό για τη Νάπολι 6-1, που συνιστά τη βαρύτερη ήττα του Άγιαξ τα τελευταία 58 χρόνια.

Στο Μεάτσα, η Ίντερ με το γκολ του Τσαλχάνογλου στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους πήρε μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί πάντως φωνάζουν για ένα πέναλτι που έκανε ο Ντάμφρις στο 90’ και δεν το είδε ούτε ο διαιτητής Βίντιτς ούτε το VAR.

Η Ίντερ στον 3ο όμιλο είναι μόνη πίσω από την Μπάγερν, που έδωσε σόου στο Μόναχο κόντρα στην Πλζεν. Το σκορ άνοιξε με κεραυνό του Σανέ στο 7’ και έξι λεπτά αργότερα ο Γκνάμπρι από την καρδιά της άμυνας των Τσέχων έκανε το 2-0.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λέπτου το νερό είχε μπει στ’ αυλάκι με ένα ακόμα γκολ που πέτυχε ο Μανέ. Η Μπάγερν συνέχισε να σκοράρει και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Σανέ να σκοράρει το δεύτερο δικό του γκολ.

Στο 59’ ο Τσούπο Μοτίνγκ διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για τους Βαυαρούς, που παραμένουν αήττητοι επί 31 συνεχόμενους αγώνες των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο Άνφιλντ, η Λίβερπουλ με βασικό τον Τσιμίκα προηγήθηκε των Ρέιντζερς με το φάουλ του Αλεξάντερ Άρνολντ στο 7’. Στο 52’ ο Ντίας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή κερδίζοντας πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σαλάχ υπογράφοντας τη νίκη των Reds.

Η Μπριζ συνέχισε την εκπληκτική πορεία της στον 2ο όμιλο νικώντας εντός έδρας και την Ατλέτικο. Ο Σοβά άνοιξε το δρόμο στο 36’.

Στο 62’ ο Γιουγκτλά σφράγισε την τρίτη νίκη των Βέλγων σε ισάριθμα παιχνίδια.

Πηγή: megatv.com

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης