Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΓΚΑΝΑ Live Streaming

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΓΚΑΝΑ Live Streaming
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 - 17:29

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΓΚΑΝΑ Live Streaming: Η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει όνειρα αξιοπρεπούς πορείας στο Μουντιάλ 2022, έχοντας φυσικά ως ηγέτη τον έναν από τους δύο κορυφαίους παίκτες της γενιάς του. Έχει εμπειρία το ρόστερ της, με τον Μπρούνο Φερνάντες, μαζί με τους Νέβες, Οτάβιο και Μπερνάρντο Σίλβα, να πλαισιώνουν τον Φέλιξ αλλά και τον Ρονάλντο. Ο τελευταίος πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλλον το Παγκόσμιο Κύπελλο, αποτελεί μεγάλη ευκαιρία, για εκείνον, ώστε να αποδείξει διάφορα.

Πορτογαλία - Γκάνα: Η ανάλυση του αγώνα

Η Γκάνα είναι αρκετά σκληρό σύνολο και έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν ζημιά σε κάθε άμυνα. Από το ρόστερ της, ξεχωρίζουν οι Πάρτεϊ (Άρσεναλ) και Τζόρνταν Αγιού στη μεσαία γραμμή. Υπάρχει φυσικά και ο σούπερ σταρ της Μπιλμπάο, Ινιάκι Γουίλιαμς, στην κορυφή της επίθεσης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο αδερφός του, επέλεξε την Εθνική Ισπανίας, αλλά εκείνος την Γκάνα. Η Εθνική από την Αφρική θα δώσει σκληρή μάχη σε έναν όμιλο με Πορτογαλία, Ουρουγουάη και Νότιο Κορέα. Μετά από το 0-0 ανάμεσα στις δύο τελευταίες, στο ματς που προηγήθηκε σήμερα, ίσως ο όμιλος περιπλέκεται.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Πορτογαλία και Γκάνα είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 της Πέμπτης.

Δείτε τη ζωντανή εκπομπή για το Βραζιλία - Σερβία στις 21:00

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΓΚΑΝΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης