Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΜΕΞΙΚΟ Live Streaming

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΜΕΞΙΚΟ Live Streaming
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 20:34

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΜΕΞΙΚΟ Live Streaming: Παιχνίδι δίχως αύριο για την Αργεντινή. «Ο πρώτος τελικός για εμάς στο Μουντιάλ», δήλωσε ο πορτιέρο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ. Και αυτή η δήλωσή του τα «λέει» όλα σχετικά με την κρισιμότητα της αναμέτρησης. Η Αργεντινή υπέστη μέγα κάζο και σοκ στην πρεμιέρα, μιας και ηττήθηκε με 2-1 από τη Σαουδική Αραβία, σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων. Προηγήθηκε στο παιχνίδι, είχε ευκαιρίες να το «καθαρίσει», αλλά την... πάτησε πολύ άσχημα και τώρα τρέχει και δεν φτάνει. Αν θέλει να μην μπλέξει εν όψει της συνέχειας της διοργάνωσης, οφείλει να πάρει και τα δύο παιχνίδια που μένουν στον όμιλο, αρχής γενομένης από αυτό με το Μεξικό.

Δεν είναι εύκολο παιχνίδι αυτό για την Αργεντινή, αλλά ο Μέσι καλείται να βγει μπροστά και να πάρει, για άλλη μία φορά, την ομάδα στην πλάτη του.«Δεν έχω δεχτεί ποτέ ξανά τέτοιο πλήγμα σε αυτή την ομάδα. Τώρα πρέπει μόνο να κερδίσουμε τα άλλα δύο ματς. Αυτό το γκρουπ ξεχωρίζει για την ενότητα και τη δύναμή του. Είναι η στιγμή να αποδείξουμε πως είμαστε πραγματικά δυνατοί», δήλωσε ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

Αργεντινή - Μεξικό: Η ανάλυση του αγώνα

Το Μεξικό μπήκε στο Μουντιάλ 2022 με το 0-0 απέναντι στην Πολωνία. Οι Πολωνοί είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία στον αγώνα με το χαμένο πέναλτι του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, όμως το Μεξικό έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Έχει ποιότητα, το έδειξε κιόλας, αλλά του έλειψε η αποτελεσματικότητα. Έχει καλές μονάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ακόμη και με έναν τόσο δυνατό αντίπαλο όσο η Αργεντινή, μόνο που πρέπει ειδικά σε αυτό το παιχνίδι να είναι στα καλύτερά τους. Καλή εμφάνιση από τον Βέγκα στην πρεμιέρα, ήταν ο παίκτης με τις περισσότερες στιγμές στο παιχνίδι, έστω και αν καμία προσπάθειά του δεν βρήκε στόχο.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Αργεντινή και Μεξικό είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 του Σαββάτου.

Δείτε τη ζωντανή εκπομπή για το Αργεντινή - Μεξικό στις 21:00

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΜΕΞΙΚΟ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης