Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα! (video)

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα! (video)
Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023 - 00:36

Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα χάρη στο 3-0 επί της Σεβίλης, αποσπάστηκε οκτώ βαθμούς από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο Καμπ Νου, η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ απέναντι στη Σεβίλλη με τον Ζόρντι Άλμπα στο 58’ έπειτα από υπέροχη ασίστ του Κεσιέ. Στο 70’ από το γύρισμα του Ραφίνια η μπάλα πέρασε απ’ όλους και ο Γκάβι από κοντά έκανε το 2-0. Στο 79’ ο Ραφίνια σφράγισε τη νίκη της Μπάρτσα, που διατηρεί την απόσταση των οκτώ βαθμών από τη Ρεάλ στην κορυφή.

Γαλλία

Στη Γαλλία, η Νις πάγωσε το Βελοντρόμ στο 38′ όταν από του σουτ του Λαμπόρντ και την ασταθή απόκρουση του Λόπεθ ο Ντιοπ άνοιξε το σκορ.

Έξι λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Λαμπόρντ να πάρει το ριμπάουντ και να πετύχει δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους. Η Μαρσέιγ ξαναμπήκε στο παιχνίδι μειώνοντας στο 60’ με τον Μαλινόφσκι, αλλά στο 85’ ο Μπραχίμι με υπέροχο σουτ σφράγισε την πρώτη νίκη της Νις στο Βελοντρόμ μετά από οκτώ χρόνια.

Στη Μπρεστ η τοπική ομάδα, που παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό, προηγήθηκε της Λανς με τον Λε Ντουαρόν στο 54’. Μετά από λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ ο Γκραντί σκόραρε στο 83’ και η Λανς πήρε έναν βαθμό, έμεινε όμως κι αυτή όπως η Μαρσέιγ στο -8 από την Παρί.

Ιταλία

Η Ίντερ πανηγύρισε τη νίκη στο ντέρμπι Ντελα Μαντονίνα του Μιλάνου και παραμένει, έστω και από απόσταση, στο κυνήγι της πρωτοπόρου Νάπολι.

Με το γκολ στο 34’ του Λαουτάρο Μαρτίνες, που σκόραρε για 7η φορά στα τελευταία εννιά παιχνίδια, οι νερατζούρι νίκησαν τη Μίλαν, που έμεινε για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη.

Πηγή: megatv.com

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Απεβίωσε ο Βιάλι...

Απεβίωσε ο Βιάλι...

Θλίψη, «έφυγε» στα 58 του χρόνια, από καρκίνο, ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου.