Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ από τα γήπεδα ποδοσφαίρου! (video)

Γκολ από τα γήπεδα ποδοσφαίρου! (video)
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 23:13

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε το «κλάσικο» στην Ισπανία με 2-1 επί της Ρεάλ, «αγκαλιάζοντας» τον τίτλο. Ήττες για Παρί και Μπάγερν σε Γαλλία και Γερμανία, πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου για τη Γιουνάιτεντ.

Η Ρεάλ άνοιξε το σκορ στο «Καμπ Νου», στο 9ο λεπτό, με αυτογκόλ του Αραούχο από το γύρισμα του Βινίσιους. Όμως, η Μπαρτσελόνα έφερε το παιχνίδι στα ίσια λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο με τον Σέρζι Ρομπέρτο και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κεσί ολοκλήρωσε την ανατροπή φέρνοντας την Μπάρτσα στο +12 από τη Ρεάλ.

Στην Ιταλία, η Γιουβέντους με το γκολ του Κόστιτς στο 23’ νίκησε την Ίντερ και έμεινε ζωντανή στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Οι νερατζούρι υποχώρησαν στην τρίτη θέση.

Δεύτερη ανέβηκε η Λάτσιο, μετά τη νίκη της στο ντέρμπι της Ρώμης επί της Ρόμα, που ήρθε χάρη στο ωραίο πλασέ του Τζακάνι στο 65’.

Στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο όταν o Μίτροβιτς άνοιξε το σκορ για τη Φούλαμ στο 50’. Στο 70’ ο Γουίλιαν απέκρουσε με το χέρι πλασέ του Σάντσο, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι αποβάλλοντας τόσο αυτόν όσο και τον Μίτροβιτς για διαμαρτυρία και ο Φερνάντεζ από την άσπρη βούλα ισοφάρισε. Στη συνέχεια η Γιουνάιτεντ πέτυχε την ανατροπή και με τα γκολ του Ζάμπιτσερ στο 77’ και του Φερνάντεζ στις καθυστερήσεις σφράγισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Στη Γερμανία, η Μπάγερν προηγήθηκε στη Μπαγιαρίνα της Λεβερκούζεν με τον Κίμιχ στο 22’. Όμως οι γηπεδούχοι με δύο εύστοχα πέναλτι του Παλάσιος στο 55’ και στο 73’ νίκησαν και άφησαν μόνη πρώτη στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα τη Ντόρτμουντ.

Στο Παρίσι, οι φίλοι της Παρί αποδοκίμασαν τον Μέσι και τους συμπαίκτες του βλέποντας τη Ρεν να ανοίγει το σκορ με τον Εκαμπί στο 45’. Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μουανγκά ολοκλήρωσε το θρίαμβο της Ρεν, που διεκδικεί με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Πηγή: megatv.com

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης