Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Conference League: Γουέστ Χαμ και Φιορεντίνα αντιμέτωπες απόψε στον τελικό (video)

Conference League: Γουέστ Χαμ και Φιορεντίνα αντιμέτωπες απόψε στον τελικό (video)
Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023 - 14:06

Αντίστροφη μέτρηση για Φιορεντίνα και Γουεστ Χαμ με διακύβευμα το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Τελικός Conference League στην Πραγα και μεγάλο κίνητρο για τις δύο ομάδες η κατάκτηση ενός κυπέλλου μετά από δεκαετίες.

Η πρωτεύουσα της Τσεχίας έχει κατακλυστεί από Άγγλους. Περίπου 20.000 ταξίδεψαν στην Πράγα, αλλά μόνο 6.000 είναι οι τυχεροί κάτοχοι εισιτηρίων για το σπουδαίο ματς.

Η Μπαρτσελόνα τίμησε τον Ινιέστα στο αποχαιρετιστήριο ματς με την Βίσελ Κόμπε

Στην Ιαπωνία ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της εικοσαετίας ο Αντρέ Ινιέστα αποχαιρέτησε την Βίσελ Κόμπε και τον τίμησαν με την παρουσία τους ο Τσάβι και η ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Συγκινημένος ο 39χρονος Ινιέστα έπαιξε τον τελευταίο του αγώνα με την ιαπωνική ομάδα και ετοιμάζεται για την επόμενη προσωπική διαδρομή εντός ή εκτός αγωνιστικού χώρου. Για την ιστορία η πρωταθλήτρια Ισπανίας Μπαρτσελόνα ήταν νικήτρια 2-0 στο φιλικό με τα γκολ του Φρανκ Κεσίέ και του Ερικ Γκαρθία.

Εποχή Καρίμ Μπενζεμά για την Αλ Ιτιχάντ

Στη Σαουδική Αραβία η Αλ Ιτιχάντ καλωσόρισε τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο 35χρονος Γάλλος φορ εγκατέλειψε τη Ρεάλ για το ηγεμονικό συμβόλαιο των 200.000.000 ευρώ το χρόνο .

Στα χνάρια του Κριστιάνο Ρονάλντο ο Μπενζεμά και το παγκόσμιο ενδιαφέρον για το σαουδαραβικό ποδόσφαιρο μόλις απέκτησε ακόμη έναν χρυσοπληρωμένο μισθοφόρο πρεσβευτή.

Πηγή: Megatv.com

Διαβάστε επίσης