Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κόλλησαν» στην ισοπαλία Σερβέτ, Γκενκ!

«Κόλλησαν» στην ισοπαλία Σερβέτ, Γκενκ!
Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 - 23:40

«Θολό» παρέμεινε το... τοπίο για τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Και αυτό, διότι Σερβέτ και Γκενκ έμειναν ισόπαλες 1-1 στη Γενεύση, στην πρώτη «μάχη» του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League.

Υπενθυμίζεται, ότι ο ηττημένος του ζευγαριού Σερβέτ-Γκενκ θα «πέσει» κόντρα στους «ερυθρόλευκους» στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Πιο αναλυτικά, στο ματς της Γενεύης, για τον δεύτερο προκριματικό του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού, οι Βέλγοι, που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν ανώτεροι, προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο, ισοφαρίστηκαν από την ελβετική ομάδα και έμειναν στο 1-1.

Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν και πάλι τα «ξίφη» τους, την άλλη βδομάδα, στο Βέλγιο, στη ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League. Με τον Θρύλο να μαθαίνει τον αντίπαλό του στα προκριματικά του Europa League, την άλλη Τετάρτη (2/8).

Σερβέτ: Φρικ, Τσουνεμότο, Ρουιγέ, Σεβερίν, Μαζικού, Αντούνες, Κονιάτ, Ντουλίν, Κουτέσα, Κριβελί, Μπεντιά

Γκενκ: Βάντερβουρντ, Μουνιόθ, ΜακΚένζι, Κουέστα, Καγέμπε, Ελ Κανούς, Χροσόβσκι, Χέινεν, Πέιντσιλ, Φαντέρα, Αροκοντάρε

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης