Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μουρμούρα» στις τάξεις της Τσουκαρίτσκι

«Μουρμούρα» στις τάξεις της Τσουκαρίτσκι
Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 - 20:57

Δεν είναι και το καλύτερο δυνατό το κλίμα στις τάξεις της αντιπάλου του Ολυμπιακού, Τσουκαρίτσκι, το τελευταίο διάστημα. Η «βαριά» ήττα από την ΙΜΤ Νόβι με 3-0, όπως ήταν φυσιολογικό, έφερε ανησυχία στον νέο προπονητή των Σέρβων, Ιγκόρ Μάτιτς.

Είναι ενδεικτικό, πως ο Μάτιτς είπε στο «tvarenasport»: «Ήμασταν κακοί στην οργάνωση του παιχνιδιού, ήμασταν ανήσυχοι. Δεχθήκαμε κυριολεκτικά και τα τρία γκολ από την αντεπίθεση. Η ευθύνη είναι δική μου, ανέλαβα την ομάδα πριν από δύο μέρες, αλλά το πιστεύω ακόμα. Η ζωή απλά συνεχίζεται, ποδόσφαιρο συνεχίζει και είμαι σίγουρος, ότι θα γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Χαρακτηριστικό της... μουρμούρας που υπάρχει από το πρώτο κιόλας επίσημο παιχνίδι για τον Μάτιτς, είναι πως κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του, από την εξέδρα και τον κόσμο της Τσουκαρίτσκι, ακουγόταν το σύνθημα «Θέλουμε τον Κέρκεζ».

Πηγή: redking.gr

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης