Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)
Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 - 22:31

Η αλλαγή προπονητή δεν έφερε καλά νέα στην Ιταλία καθώς ο Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πρώτου του αγώνα στον πάγκο είδε τη «Σκουάντρα Ατζούρα» να μένει στην ισοπαλία, 1-1 στην έδρα της Βόρειας Μακεδονίας. Με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και ο άλλος αγώνας του ίδιου ομίλου, της Ουκρανίας με την Αγγλία.

Το ντεμπούτο του Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο της Ιταλίας δε συνδυάστηκε με νίκη για την «Σκουάντρα Ατζούρα», που προηγήθηκε της Βόρειας Μακεδονίας με γκολ του Ιμόμπιλε στο 47΄. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία με εκτέλεση φάουλ του Μπάρντι στο 81΄.

Ισόπαλη ολοκληρώθηκε και η άλλη αναμέτρηση του 3ου ομίλου. Η πρωτοπόρος Αγγλία, βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ την Ουκρανία, που βρήκε δίχτυα στο 26΄ με τον Ζιντσένκο. Ο Γουόκερ στο 41΄ έγραψε το τελικό 1-1.

Στον 6ο όμιλο, το Βέλγιο έφυγε με τη νίκη από το Αζερμπαϊτζάν χάρη στο γκολ του Καράσκο και ανέβηκε στην πρώτη θέση.

Μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, η Ιαπωνία σόκαρε την Γερμανία και σε φιλική αναμέτρηση. Ο Ίτο άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει για τους Γερμανούς ο Σανέ.

Οι Ιάπωνες πήραν ξανά προβάδισμα με τον Ουέντα, ενώ ο Ασάνο πέτυχε το 3-1. Στις καθυστερήσεις ο Τανάκα διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Πηγή: Megatv.com

Διαβάστε επίσης