Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ & θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)

Γκολ & θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 - 19:17

Μόλις στο 15ο λεπτό ο Χάουσον έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αυτογκόλ για τη Μίντλεσμπρο. Στο 29ο λεπτό από την πάσα του Μπρόγια ο Φερνάντες πέτυχε το 2 – 0, με την Τσέλσι να ανατρέπει από νωρίς την ήττα με 1 – 0 στον πρώτο αγώνα.

Χωρίς αντίσταση η ομάδα του Λονδίνου ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3 – 0 στο 36ο λεπτό με τον Ντισασί. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Πάλμερ να σκοράρει για το 4 – 0. Και πάλι ο Πάλμερ πέτυχε το επόμενο γκολ για τους γηπεδούχους για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και ο Μαντουέκε για το 6 – 0.

Το γκολ της τιμής για τη Μίντλεσμπο πέτυχε ο Ρότζερς, με την Τσέλσι να προκρίνεται στον τελικό της 25ης Φεβρουαρίου στο Γουέμπλεϊ, περιμένοντας τον νικητή του αποψινού ματς Λίβερπουλ – Φούλαμ.

Στην Ισπανία, η Ρεάλ Σοσιεδάδ επιβλήθηκε εκτός έδρας 2 – 1 της Θέλτα και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο δεύτερο λεπτό με τον Οιαρθάμπαλ.

Το 0 – 2 πέτυχε ο Μπέκερ στο δεύτερο ημίχρονο. Η Θέλτα με την οποία αγωνίστηκε σε όλο το ματς ο Τάσος Δουβίκας, μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Ντε Λα Τόρε.

Πηγή:Μegatv.com

Διαβάστε επίσης