Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Ισραηλινοί δεν άφησαν ασχολίαστη την ήττα του Θρύλου...

Οι Ισραηλινοί δεν άφησαν ασχολίαστη την ήττα του Θρύλου...
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 - 16:45

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, έδωσε συνέχεια στο μεγάλο αποτέλεσμα που πήρε επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο και έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (14/3). Μάλιστα, τα ισραηλινά ΜΜΕ συνδυάζουν τη δική τους επιτυχία με την ήττα της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και σχολιάζουν πως: «την ώρα που η Μακάμπι φτάνει κοντά στην κατάκτηση του νταμπλ στο Ισραήλ, ο Ολυμπιακός τα κατέστρεψε όλα και ο μήνας του… μέλιτος για τους Έλληνες τελείωσε μέσα σε λίγες μέρες».

Η ισραηλινή ομάδα επικράτησε με σκορ 1-0 εκτός έδρας της Μπεϊτάρ και έφτασε τις 6 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, λίγο πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τους «16» του ConferenceLeague στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα.

Ο Νταν Μπίτον με εκτέλεση πέναλτι ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, αν και οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες. Η Μπεϊτάρ είχε μάλιστα δοκάρι στο δεύτερο μέρος, όμως δεν κατάφερε να βρει το γκολ κι έτσι η Μακάμπι νίκησε κι έμεινε πρώτη.

Η σύνθεση της Μακάμπι Τελ Αβίβ: Μισπάτι, Σαχάρ, Ναχμίας, Μπαλτάξα, Ρεβίβο, Πέρετς (78' Γκολάσα), Φαν Όφερεμ (70' Κάρτσεβ), Κανιχόβσκι (70' Άντο), Μπίτον, Τούργκεμαν (78' Ζάχαβι), Μίλσον (46' Ντάβιντα)

Διαβάστε επίσης