Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O Κιν έδωσε «ανάσες» στους παίκτες του πριν τη ρεβάνς με τον Θρύλο

O Κιν έδωσε «ανάσες» στους παίκτες του πριν τη ρεβάνς με τον Θρύλο
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 - 00:07

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στην Τόπολα, για τη ρεβάνς της φάσης των «16» του Conference League. Οι Ισραηλινοί γνωρίζουν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και ο προπονητής, Ρόμπι Κιν, φρόντισε να ξεκουράσει τους Ζάχαβι, Ντέιβιντ και Σαμπόριτς.

Ο κόουτς της Μακάμπι άλλαξε την ενδεκάδα της ομάδας του στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, σε ό,τι αφορά κάποια πρόσωπα στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, στις 7 Φεβρουαρίου. Ο Μπαλτάξα ξεκίνησε αντί του Ένρικ Σαμπόριτ, ο Μπιτόν αντί του Οσέρ Ντέιβιντ και ο Ντόρ Τούργκεμαν αξιοποιήθηκε αντί του Έραν Ζάχαβι. Έγινε έτσι ένα rotation από τον Ιρλανδό προπονητή, αλλά με… μέτρο και όχι με πολλά ρίσκα.

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα με τους Πειραιώτες, ο Ιρλανδός προπονητής αναμένεται να ξεκινήσει και στον δεύτερο αγώνα με τον Θρύλο, τους ίδιους έντεκα ποδοσφαιριστές. Δηλαδή τους Μισπάτι, Σαχάρ, Ναχμίας, Σαμπορίτ, Ρεβίβο, Κανισόβσκι, Φαν Όβερεεμ, Πέρετζ, Νταβίντα, Μίλσον, Ζαχάβι.

«Υπήρξε ένα ελαφρύ, αλλά σημαντικό rotation. Πρέπει να ξέρεις πώς να επαναφέρεις τους παίκτες σωστά γιατί την Πέμπτη θα γίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει στο ποδόσφαιρο» έλεγαν οι άνθρωποι της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με φόντο την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό, στην Τόπολα. Κάτι που δείχνει πως η πρόκριση δεν έχει… τελειώσει για τους Ισραηλινούς, αν και το πλεονέκτημα που έχουν πάρει για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ είναι τεράστιο.

Διαβάστε επίσης