Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Μπόκα το «Superclasico»

Στη Μπόκα το «Superclasico»
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011 - 03:39

Η Μπόκα Τζούνιους ήταν η μεγάλη νικήτρια του αργεντίνικου «Superclasico», καθώς επικράτησε της Ρίβερ Πλέιτ με 2-0, στο κατάμεστο «Λα Μπομπονέρα».

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά από τους «εκατομμυριούχους». Η Μπόκα άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του τερματοφύλακα της Ρίβερ, Καρίσο στο 28’. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μάρτιν Παλέρμο με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-0 για την Μπόκα, το οποίο έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα τα αίματα… άναψαν, με τους Κλεμέντε Ροντρίγκεζ της Μπόκα και Ματίας Αλμέιδα της Ρίβερ,να πιάνονται στα χέρια και χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων, αλλά και του διαιτητή που τους απέβαλε αμφότερους, το συμβάν έλαβε τέλος.

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ: Λουτσέτι, Καρούζο, Κ. Ροντρίγκεζ, Μονθόν, Ινσαουράλδε, Ρικέλμε (72’ Κάλβο), Σομόζα, Τσάβεζ, Κολάθο, Παλέρμο (81’ Βιάτρι), Μούτσε (84’ Ερβίτι).
ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ: Καρίσο, Μαϊντάνα (22’ Λ. Γκονζάλες), Φερέρο, Φεράρι, Ρομάν, Ασεβέδο (64’ Λανζίνι), Περεϊρα, Λαμέλα, Αλμέιδα, Παβόνε, Φούνες Μόρι.

Διαβάστε επίσης

Σέρβιρε ο Αμαλφιτανό

Σέρβιρε ο Αμαλφιτανό

Τόσο ο Αμαλφιτανό, όσο και ο Εμβουεμπά (τα ονόματα τους "παίζουν" για τον Θρύλο) έπαιξαν 90 λεπτά!