Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κύπελλο με Κωνσταντίνου, Λούα Λούα

Κύπελλο με Κωνσταντίνου, Λούα Λούα
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011 - 02:39

Μετά από ένα συναρπαστικό τελικό η Ομόνοια με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Κωνσταντίνου κατέκτησε το κύπελλο στην Κύπρο στην διαδικασία των πέναλτι απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσου.

Η πρώην ομάδα του Ντούσαν Μπάγιεβιτς προηγήθηκε με τον Κωνσταντίνου στο 12’ όμως πέντε λεπτά πριν από την λήξη ο Χαραλάμπους ήταν ο μοιραίος παίκτης αφού με αυτογκόλ έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί καμία από τις δυο δεν σκόραρε και οδηγήθηκαν στην ψυχρή διαδικασία των πέναλτι όπου ψυχραιμότερη αποδείχθηκε η Ομόνοια αφού επικράτησε με 4-3.

Σημειώνεται, ότι βασικός, εκτός του πρώην «ερυθρόλευκου» Μιχάλη Κωνσταντίνου, έπαιξε και ο επίσης πρώην παίκτης του Θρύλου, Λομάνα Λούα Λούα.

Επίσης, ο Μπανγκουρά που έχει παίξει για τον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε 90 λεπτά για τον Απόλλων.

Απόλλων: Σβαλόφσκι, Λόπες, Μερκής, Νεβά, Μόρις (58' Σεμέδο), Κιντέρος (34' Νούνιεθ), Ερίθε, Κοσόφσκι (73' Σταύρου), Αδόρνο, Μπανγκουρά, Μιρντάκοβιτς.

Ομόνοια: Γιωργαλλίδης, Ντάβιντσον, Καρυπίδης (78' Βέντσελ), Χαραλάμπους, Αβραάμ, Αγκουιάρ, Λεάντρο, Μακρίδης, Αλωνεύτης (95' Ρουέδα), Λούα Λούα (58' Εφραίμ), Κωνσταντίνου.

Διαβάστε επίσης

Κούπα για Μπελούτσι

Κούπα για Μπελούτσι

Ο Φερνάντο Μπελούτσι και η Πόρτο κατέκτησαν το φετινό Europa League. Στο στάδιο «Αβίβα» του Δουβλίνου, οι «Δράκοι» νίκησαν 1-0 την Μπράγκα, με γκολ του Φαλκάο (44').

Μένει ο Νέστα, φεύγει ο Πίρλο

Μένει ο Νέστα, φεύγει ο Πίρλο

Oτι δεν πραγματοποίησε η Μίλαν με τον Πίρλο, το έκανε με τον Νέστα ανανεώνοντας το συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο.