Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καρδιακό ο Κόντης

Καρδιακό ο Κόντης
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011 - 20:13

Άσχημα νέα από την Κύπρο και πιο συγκεκριμένα για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Χρήστο Κόντη. Ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ, πλέον, υπέστη καρδιακό επεισόδιο όμως ευτυχώς η κατάστασή του δεν εμπνέει πλέον καμία ανησυχία για τη ζωή του.

Μάλιστα για τον 36χρονο ποδοσφαιριστή έβγαλαν ανακοίνωση και οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ, στην οποία τονίζουν:

«Κόντη, ψυχάρα κράτα γερά. Δυστυχώς αρχίζουμε τη μέρα μας με τα πιο κακά νέα τα οποία αφορούν τον Χρίστο Κόντη. Ο ποδοσφαιριστής μας μετά από έντονες ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο στήθος οδηγήθηκε τα ξημερώματα στο γενικό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έπαθε έμφραγμα. Οι προκαταρτικές εξετάσεις δείχνουν ότι υπάρχει πρόβλημα με ένα αγγείο και το γεγονός ότι ο Κόντης μας απέφυγε τα χειρότερα θεωρείται το θετικό της υπόθεσης.

Το αρνητικό είναι ότι δεν τίθεται θέμα να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο γεγονός που πέραν της σοβαρότητας της υγείας του παίκτη δημιουργεί ένα τεράστιο πλήγμα για τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό όμως είναι το ελάχιστο στην προκειμένη αφού οι ευχές όλων μας είναι να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Κόντης παραπονιόταν τις τελευταίες μέρες για λίγους πόνους στο στήθος αλλά δεν θεωρήθηκε κάτι σοβαρό. Πήγε στη Λάρνακα για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ήταν εκ των κορυφαίων αλλά με την επιστροφή της ομάδας στη Λευκωσία η κατάσταση του χειροτέρεψε.

Διακομίστηκε δυο φόρες στο νοσοκομείο τα ξημερώματα αφού στην πρώτη επίσκεψη δεν διαγνώστηκε οποιοδήποτε πρόβλημα. Όταν επέστρεψε σπίτι του η κατάσταση χειροτέρεψε σε βαθμό που αναγκάστηκε να επιστρέψει στο νοσοκομείο όπου και έγινε η διάγνωση για καρδιακό επεισόδιο».

Διαβάστε επίσης