Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σοκ στο 93’ για Μαρσέιγ

Σοκ στο 93’ για Μαρσέιγ
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - 01:10

«Χρυσή» ευκαιρία να πανηγυρίσει δεύτερη διαδοχική νίκη έχασε η Μαρσέιγ. Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν κρατούσε το «τρίποντο» μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν δέχθηκε το γκολ που την υποχρέωσε σε ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Βαλενσιέν.

Και παρ’ ότι δέχθηκαν στο 93’ το γκολ από τον Σάεζ, οι Μασσαλοί μάλλον τυχεροί πρέπει να νιώθουν, αφού αν δεν ήταν ο Στιβ Μανταντά ενδεχομένως να είχαν ηττηθεί κιόλας. Ο τερματοφύλακας και αρχηγός… κατέβασε ρολά στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αποκρούοντας μάλιστα πέναλτι του Γκρεγκορί Πουζόλ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην φάση του πέναλτι ο Ροντ Φανί αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για… κουτουλιά (!) στον Καντίρ, υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους να υπερασπιστούν για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες το γκολ που τους είχε βάλει μπροστά στο 16’ με τον Σουλεϊμάν Ντιαβαρά.

Ο Ντεσάν, πάντα σε διάταξη 4-2-3-1, χρησιμοποίησε απόψε τους Μανταντά – Φανί, Ντιαβαρά, Ενκουλού, Μορέλ – Ντιαρά (66’ Καμπορέ), Λούτσο Γκονσάλες – Βαλμπουενά (46’ Αθπιλικουέτα), Αμαλφιτανό, Αντρέ Αγιού – Ρεμί.

Διαβάστε επίσης

Νταβίντ Σίλβα, ο καταλύτης

Νταβίντ Σίλβα, ο καταλύτης

Η εκπληκτική ενέργεια του Νταβίντ Σίλβα με την Έβερτον ανέδειξε την ικανότητα ενός ξεχωριστού ποδοσφαιριστή.

Καρδιακό ο Κόντης

Καρδιακό ο Κόντης

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Χρήστος Κόντης, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και θα βάλει τέλος στην καριέρα του...