Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αρνείται να πέσει!

Αρνείται να πέσει!
Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015 - 02:34

Πέρσι νίκησε την Γκρόιτερ Φιρτ στα μπαράζ κι έμεινε στη Bundesliga. Φέτος, είχαμε την ίδια κατάληξη, αλλά διαφορετικό αντίπαλο. Το Αμβούργο νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Καρλσρούση, στον δεύτερο αγώνα, και με συνολικό σκορ 3-2, εξασφάλισε την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

Κάπως έτσι, το ρολόι στην «Imtech Arena», συνεχίζει να κυλάει και να μετράει, μιας και το Αμβούργο δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ στην ιστορία του.

Το παιχνίδι στο «Wildparkstadion» ήταν εξαιρετικό. Αλλά και ακατάλληλο για καρδιακούς, ειδικά με τον τρόπο που κρίθηκε. Ο Γιαμπό έκανε το 1-0 για την Καρλσρούη στο 78’, δίνοντάς της μεγάλο προβάδισμα για την άνοδο.

Το Αμβούργο έχανε τα άχαστα, αλλά δεν συνέβη το ίδιο με το φάουλ του Ντίαζ στο 91’, όπου έκανε το 1-1 και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί, ο Μίλερ στο 115’ έκανε το 2-1 για το Αμβούργο, με τον Άντλερ να αποκρούει στο 123’ το πέναλτι του Χένινγκς!

ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ: Ορλισχάουζεν, Γκόρντον, Γκούλντε, Μαξ (86’ Κέμπε), Κρεμπς (89’ Στολ), Τόρες, Γιαμάντα (72’ Γιάμπο), Μέφερτ, Χένινγκς, Βαλεντίνι, Ναζάροφ.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Άντλερ, Τζουρού, Ραΐκοβιτς, Ντιεκμάιερ, Οστρζόλεκ, Φαν Ντερ Φάαρτ, Ιλίτσεβιτς (86’ Κλέμπερ), Ντίαζ, Χόλτμπι (67’ Στίμπερ), Όλιτς (77’ Μίλερ), Λασόνγκα.

Διαβάστε επίσης