Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γείωσε» τρεις φορές τον Ζοσέ!

«Γείωσε» τρεις φορές τον Ζοσέ!
Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 - 23:07

Στα καλά του, δηλαδή μέχρι πριν 1-2 χρόνια, ο Στίβεν Τζέραρντ ήταν ένας από τους πιο ποιοτικούς μέσους στον πλανήτη. Και αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Μάλιστα, ο αρχηγός της Λίβερπουλ αποκάλυψε πως η αγάπη του για την ομάδα ήταν ο λόγος που απέρριψε τρεις προτάσεις από τον Ζοσέ Μουρίνιο, σε Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ!

«Θα υπέγραφα τρεις φορές για εκείνον, αν δεν ήμουν οπαδός της Λίβερπουλ. Αυτός είναι ο λόγος που γύρισα το κεφάλι μου σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά κατάλαβε γιατί δεν μπορούσα να φύγω.

Το σκέφτηκα κάθε φορά, αλλά πάντα έλεγα στον εαυτό μου ότι αν κερδίσω μερικά τρόπαια με τη Λίβερπουλ, θα σήμαινε περισσότερα πράγματα για μένα, απ’ ότι αν κέρδιζα 10 με την Τσέλσι, την Ρεάλ Μαδρίτης και την Ίντερ. Πάντα σημαίνει περισσότερα να κερδίζεις τρόπαια με τους δικούς σου ανθρώπους», ήταν τα λόγια του Τζέραρντ μετά το χθεσινό 1-1 ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Διαβάστε επίσης

«Φαινόμενο ο Κάμπελ»

«Φαινόμενο ο Κάμπελ»

Ο Μασάντο αποθέωσε τον Κοσταρικανό μεσοεπιθετικό για όσα έκανε στο πέρασμά του στον Ολυμπιακό...

Τι έβαλες, ρε Όσκαρ;

Τι έβαλες, ρε Όσκαρ;

Ο Ισπανός πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ με τη Βαγιαδολίδ...

Μόνο με 100 «χαρτιά» το συζητάει!

Μόνο με 100 «χαρτιά» το συζητάει!

Η Γιουβέντους έθεσε τιμή για την πώληση του Πολ Πογκμπά, την ώρα που η Παρί, η Σίτι και η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμες για «σφαγή»...