Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φαβορί ο Λαπόρτα

Φαβορί ο Λαπόρτα
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 - 00:28

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Σε έντονη προεκλογική περίοδο είναι η Μπαρτσελόνα, με τις εκλογές της 18ης Ιουλίου να αναδεικνύουν τον άνθρωπο που θα επωμιστεί τις διοικητικές τύχες των «μπλαουγκράνα».

Εκτός του νυν προέδρου Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου υποψήφιοι για τον προεδρικό θώκο προβάλλουν οι Τζουάν Λαπόρτα, Τζόρντι Μαχό, Τζόρντι Φαρέ, Αγουστί Μπενεντίτο και Τόνι Φρέισα.

Με βάση το γκάλοπ που διεξήγαγε η άριστα ενημερωμένη σε θέματα που αφορούν την πρωταθλήτρια Ευρώπης «Marca» ο πρώην πρόεδρος Τουάν Λαπόρτα παρουσιάζεται επικρατέστερος να επιστρέψει στην προεδρία των Καταλανών και μάλιστα με 54,6% στην παράσταση νίκης.

Με τον νυν πρόεδρο Μπαρτομέου να συγκεντρώνει μόλις το 23% και ουσιαστικά να …πληρώνει το μάρμαρο για το καθεστώς απαγόρευσης μεταγραφών, που τελούν οι Καταλανοί.

Διαβάστε επίσης

Δυνατά για Ραμί η Λιόν

Δυνατά για Ραμί η Λιόν

Ο πρόεδρος της ομάδας του Championnat Ζαν Μισέλ Ολάς τόνισε ότι ο αμυντικός της Μίλαν βρίσκεται στο μεταγραφικό της στόχαστρο.

«Συμφωνία Τσεχ με Άρσεναλ»

«Συμφωνία Τσεχ με Άρσεναλ»

Με βάση βρετανικά Μέσα ενημέρωσης, ο διεθνής Τσέχος πορτιέρο φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους «κανονιέρηδες».

Κρατάει Σίλενσεν

Κρατάει Σίλενσεν

Στην απόφαση να διατηρήσει στο ρόστερ του τον διεθνή Ολλανδό τερματοφύλακα προχωρά ο Άγιαξ.

«Είσαι π......ς γιος»

«Είσαι π......ς γιος»

Άστραψε και βρόντηξε λίγο μετά την αποβολή του στον αγώνα με την Κολομβία ο Νεϊμάρ, που περίμενε στη φυσούνα τον διαιτητή.