Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε να βρούμε τους νέους Μέσι, Ινιέστα, Τσάβι»

«Θέλουμε να βρούμε τους νέους Μέσι, Ινιέστα, Τσάβι»
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 - 17:12

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στο πλευρό του Χουάν Λαπόρτα, αναφορικά με την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, στέκεται ο Ερίκ Αμπιντάλ. Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, σε περίπτωση που ο Λαπόρτα εκλεγεί ξανά πρόεδρος των Καταλανών, τότε ο Γάλλος θα αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή.

«Είμαι έτοιμος να πάρω αυτή την ευθύνη. Αποτελεί τιμή να είμαι δίπλα του. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος», ανέφερε ο Αμπιντάλ και συνέχισε.

«Η Μπάρτσα είναι κάτι παραπάνω από μία ομάδα και ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω έτσι. Πάντα το σκεφτόμουν πως θα είναι έτσι. Γνωρίζω τον Λαπόρτα και είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Πρέπει πάντα να λες αυτό που σκέφτεσαι και να μην κρύβεις τίποτα. Όλα αρχίζουν από το να βρούμε τους νέους Μέσι, Ινιέστα, Τσάβι. Ελπίζω όλοι οι συνεργάτες μου να μοιραστούν τον ενθουσιασμό μου σε αυτό το πρότζεκτ».

Καταλήγοντας ο Αμπιντάλ σημείωσε σχετικά με την αποχώρησή του τη σεζόν 2012-13. «Τελείωνε το συμβόλαιό μου. Συνειδητοποίησα πως μετά τον καρκίνο δεν θα μπορούσα να είμαι στο 100%. Δεν ήταν ο τρόπος που θα ήθελα. Ο Τίτο ήθελε να συνεχίσω, αλλά δεν είχε αυτός τον τελευταίο λόγο».

Διαβάστε επίσης

Και Σβάινσταϊγκερ και Ράμος

Και Σβάινσταϊγκερ και Ράμος

Αγγλικά δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ και Σέρχιο Ράμος.

Κι άλλος για Ζντράβκο!

Κι άλλος για Ζντράβκο!

Η Γουέστ Χαμ ενδιαφέρεται για τον Κουζμάνοβιτς, ο οποίος φέρεται να απασχολεί και τον Ολυμπιακό...