Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποφασισμένος να πετύχει ο Αγκουέρο

Αποφασισμένος να πετύχει ο Αγκουέρο
Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 - 16:23

Η Αργεντινή στο φετινό Κόπα Αμέρικα μοιάζει ως ένα από τα φαβορί, αν όχι το πρώτο, για την κατάκτηση του μεγάλου τροπαίου, μιας και όλοι στο στρατόπεδο της «αλμπισελέστε» είναι αποφασισμένοι να πετύχουν.

Έχοντας εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της, η Αργεντινή με μπροστάρηδες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι από τους καλύτερους στον κόσμο, όπως ο Μέσι, ο Αγκουέρο, ο Ντι Μαρία και πολλοί άλλοι, αντιμετωπίζει την Κολομβία την Παρασκευή και ευελπιστεί στην πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο μίλησε για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, την οποία η Αργεντινή έχει να κατακτήσει από το 1993 και είναι ο τελευταίος τίτλος που έχει κατακτήσει και τόνισε πως είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Μίλησε για την προσοχή που πρέπει να δείξει η ομάδα του κόντρα στην Κολομβία, αφού το παιχνίδι κόντρα στην Παραγουάη, το οποίο από 2-0 έγινε 2-2 ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για όλους.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και για την ομάδα του τη Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας πως νιώθει χαρούμενος εκεί και θέλει να παραμείνει.

Διαβάστε επίσης