Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι 5 πρώτες που πήραν το... εισιτήριο των ομίλων

Οι 5 πρώτες που πήραν το... εισιτήριο των ομίλων
Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 - 03:24

«Σφραγίστηκαν» τα πρώτα πέντε πρώτα εισιτήρια, για τους ομίλους του Champions League, από την διαδικασία των προκριματικών. Βαλένθια, Μάλμε, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Σαχτάρ Ντόνετσκ και Μακάμπι Τελ Αβίβ, πήραν την πρόκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, σε βάρος των Μονακό Σέλτικ, Σκεντέρμπεου, Ραπίντ Βιέννης και Βασιλεία.

Ωστόσο, η… επιστροφή της Βαλένθια στο Champions League έπειτα από δύο σεζόν, είναι η είδηση που «βγαίνει» από τα πλέι οφ του Champions League. Οι «νυχτερίδες» παρά την ήττα με 2-1 από την Μονακό στο «Λουί Ντε», κατάφεραν να «σφραγίσουν» το εισιτήριο που τους έδωσε την πρόκριση.

Οι Ισπανοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, έχασαν κλασική ευκαιρία και στο 4ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με γκολάρα του Άλβαρο Νεγρέδο.

Ο Αντρέα Ράτζι δεν άργησε να φέρει το ματς στα ίσα, ενώ ο Έλντερσον ανέτρεψε τα δεδομένα μετά από καραμπόλα στο 75’. Η ομάδα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ πίεσε για το τρίτο γκολ που θα οδηγούσε τη σειρά σε παράταση, αλλά δεν κατάφερε να το πετύχει και έτσι έμεινε εκτός διοργάνωσης.

Τα αποτελέσματα:

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Σκεντερμπέου 4-1 (9’, 80’ Σουντανί, 15’ Χότζιτς, 55’ Ταραβέλ – 10’ Εσκερντίνια)

Μακάμπι Τελ Αβίβ -Βασιλεία 1-1 (24’ Ζάχαβι – 11’ Τσούφι)

Μάλμε - Σέλτικ 2-0 (23' Ρόζενμπεργκ, 54' αυτ. Μπογιάτα)

Μονακό - Βαλένθια 2-1 (17’ Ράγκι, Έλντερσον – 4’ Νεγρέδο)

Σαχτάρ Ντόντετσκ - Ραπίντ Βιέννης 2-2 (10’ Μάρλος, 27' Γκλάντκι - 13' Σάουμπ, 22' Χόφμαν)

Διαβάστε επίσης

Αποχωρεί ο Γιορέντε, μένει ο Ζάζα

Αποχωρεί ο Γιορέντε, μένει ο Ζάζα

Ο Ισπανός στράικερ φέρεται να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου της Γιουβέντους, με την Σεβίλλη να έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.