Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζέστη και μίνι καύσωνας με το θερμόμετρο στους 38 βαθμούς

Ζέστη και μίνι καύσωνας με το θερμόμετρο στους 38 βαθμούς
Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 - 08:53

Καλός και ζεστός καιρός αναμένεται την Τρίτη σε όλη τη χώρα. Το μεσημέρι και απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 21 έως 39 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 29, στα νησιά του Αιγαίου από 21 έως 36, και στην Κρήτη από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα ενισχυθούν σταδιακά κατά 2 περίπου μποφόρ, ενώ προς το βράδυ στο Θερμαϊκό και τις Σποράδες θα στραφούν σε δυτικούς-βορειοδυτικούς. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση από το μεσημέρι κατά 2 περίπου μποφόρ, ενώ προς το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς-νοτιοδυτικούς. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα στραφούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός με ασθενείς άνεμους και θερμοκρασία από 27 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Καλός καιρός και στη Θεσσαλονίκη με ασθενείς άνεμους και θερμοκρασία από 26 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: parapolitika.gr

Διαβάστε επίσης