Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανείπωτη τραγωδία στους 62 ο αριθμός των νεκρών

Ανείπωτη τραγωδία στους 62 ο αριθμός των νεκρών
Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 - 14:52

Ολοένα και πιο σκληρή γίνεται η πραγματικότητα για την άσχημη ημέρα που ξημέρωσε για την χώρα.

Ο αριθμός των θυμάτων που έχασαν με φρικτό τρόπο την ζωή τους από την φονική πυρκαγιά στην Αττική, αυξάνεται συνεχώς, με αποτέλεσμα μετά και την τελευταία αποκάλυψη του Δημάρχου Ραφήνας, ότι έχουν εντοπιστεί άλλοι έντεκα σωροί στην περιοχή Μάτι, να έχει ξεπεράσει τους 62 καθώς το λιμενικό εντόπισε άλλο ένα θύμα της φονικής πυρκαγιάς.

Ενώ συνεχώς εντοπίζονται νέα θύματα με αποτέλεσμα ο αριθμός των ανθρώπων που κάηκαν ζωντανοί να είναι ακόμα αδιευκρίνιστος.

Η εθνική τραγωδία δυστυχώς βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς υπάρχουν ακόμη αγνοούμενοι που κανείς δεν γνωρίζει την τύχη τους και οι αρχές δεν κρύβουν τους φόβους τους ότι ενδεχομένως ο αριθμός των νεκρών να είναι μεγαλύτερος.

Η πύρινη λαίλαπα που σάρωσε στο πέρασμά της την Αττική, κατακαίγοντας περιοχές όπως την Κινέτα, την Πεντέλη, την Ραφήνα, το Μάτι, το Νέο Βουτζά, άφησε πίσω της πάνω από 60 νεκρούς, μέχρι τώρα, το πανελλήνιο να παρακολουθεί σοκαρισμένο όχι απλά τις εικόνες βιβλικής καταστροφής που αποκάλυψε το πρώτο φως της ημέρας, αλλά την λίστα με τους ανθρώπους, ολόκληρες οικογένειες, μάνες, παιδιά και ηλικιωμένους, που κάηκαν ζωντανοί να αυξάνεται δραματικά.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τους συνολικά 94 εγκαυματίες-τραυματίες οι 71 είναι ενήλικες. Από αυτούς οι 10 είναι σοβαρά και διασωληνομένοι. Υπάρχουν ωστόσο και 23 παιδιά, τα οποία νοσηλεύονται ωστόσο εκτός κινδύνου.

Πηγή: parapolitika.gr

Διαβάστε επίσης