Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επίσημη ενημέρωση: Στους 74 οι νεκροί!

Επίσημη ενημέρωση: Στους 74 οι νεκροί!
Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 - 17:42

Δεν υπάρχουν λόγια... Όσο περνάει η ώρα τόσο μεγαλώνει ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από τη φονική πυρκαγιά. Στις 17:30, το απόγευμα της Τρίτης, υπήρξε επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της Πυροσβεστικής. Και δυστυχώς όσα ανέφερε η εκπροσώπου Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, έκανε ακόμα πιο βαριά την ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με την Σταυρούλα Μαλλίρη, ο αριθμός των νεκρών έχει ανέβει στους 74! Κι ακόμα συνεχίζονται οι έλεγχοι από την πλευρά της Πυροσβεστικής στα σημεία που η φονική πυρκαγιά κατέστρεψε ό,τι βρήκε στο πέρασμά της, κάτι που προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία για τον τελικό αριθμό.

Παράλληλα έχει αυξηθεί και ο αριθμός των τραυματιών, όπως ειπώθηκε επίσημα από τις Αρχές. Με τον αριθμό να αγγίζει τα 187 άτομα, εκ των οποίων τα 23 είναι παιδιά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως, έχει να κάνει με τους αγνοούμενους.

Διότι υπάρχει σύγχυση με τα ονόματα στα κέντρα των φορέων που ασχολούνται με την προσπάθεια εξεύρεσής τους. Γίνεται προσπάθεια για να δουν τα κέντρα Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του Λιμενικού για να μπορέσουν να οριστικοποιηθεί ο κατάλογος και κυρίως ο αριθμός των αγνοουμένων.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πώς ο αριθμός ξεπερνά τα 100 άτομα… Μακάρι και ευχή όλων είναι να βρεθούν.

Διαβάστε επίσης