Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη η προσφορά των δημοτών Πειραιά

Μεγάλη η προσφορά των δημοτών Πειραιά
Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 - 16:22

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση δημοτών στο κάλεσμα του Δήμου Πειραιά για συγκέντρωση φαρμάκων, φαρμακευτικών ειδών και ξηράς τροφής, για τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από χθες στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά στην πλατεία Κοραή, σπεύδουν συνεχώς Πειραιώτες, προσφέροντας φάρμακα, φαρμακευτικά είδη και τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Σήμερα Tετάρτη το πρωί πραγματοποιήθηκε παράδοση των προϊόντων που έχουν συγκεντρωθεί στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, στον Δήμο Ραφήνας και στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας.

Σημειώνεται πως φορείς της πόλης, όπως ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πειραιά και ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά, έχουν προσφέρει φάρμακα και φαρμακευτικά είδη. Επιπλέον, στο κάλεσμα του Δήμου Πειραιά ανταποκρίνονται και επιχειρηματίες της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι οι δημότες και οι φορείς που επιθυμούν να προσφέρουν βοήθεια, μπορούν να φέρουν στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά στην πλατεία Κοραή (ισόγειο Δημαρχείου Πειραιά) τα εξής είδη: γάζες, betadine, fucidin, fucicort, μάσκες, μωρομάντηλα, καθώς και σνακς όπως μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές, παξιμάδια και τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Το Γραφείο Εθελοντισμού λειτουργεί από τις 8:00 έως τις 20:00 και θα παραμείνει ανοικτό για το σκοπό αυτό σήμερα Τετάρτη 25/7 και αύριο Πέμπτη 26/7.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε πως η προσφορά των δημοτών και των φορέων για τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές είναι συγκινητική. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας και προσφέρουν φάρμακα, φαρμακευτικά είδη και τρόφιμα. Ήμουν βέβαιος ότι οι Πειραιώτες θα έδειχναν γι΄ ακόμα μια φορά την ευαισθησία και την αλληλεγγύη που τους διακρίνει», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Πειραιά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτές τις στιγμές οφείλουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι.

Τέλος κάλεσε τους φορείς και τους πολίτες να συνεχίσουν την προσφορά φαρμάκων, φαρμακευτικών ειδών και ξηράς τροφής, προκειμένου να αποσταλούν στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη όσο ποτέ τη βοήθεια όλων.

Διαβάστε επίσης