Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σοβαρό τροχαίο με πέντε τραυματίες!

Σοβαρό τροχαίο με πέντε τραυματίες!
Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018 - 01:51

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν ένα φορτηγό και ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, σημειώθηκε γύρω στις 10.30 το βράδυ της Πέμπτης, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στο 596ο χιλιόμετρο της Εγνατίας οδού, στα όρια των νομών Ροδόπης και Έβρου.

Ενδεικτική της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι η επισυναπτόμενη εικόνα, όπου το εμπλεκόμενο Ι.Χ. φαίνεται να έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Το ευτύχημα είναι ότι οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο, παρέλαβαν μόνο τραυματίες, πέντε συνολικά, και τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Λόγω της ώρας, δεν είναι εφικτό να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την πορεία της υγείας τους.

Σημειώνεται, πάντως, ότι και οι πέντε τραυματίες επέβαιναν στο επιβατηγό αυτοκίνητο, ενώ οι τρεις εξ αυτών είχαν εγκλωβιστεί μετά από τη σύγκρουση. Για τον απεγκλωβισμό τους επιχειρούσαν επί μιάμιση ώρα δυνάμεις της Πυροσβεστικής, από τις υπηρεσίες της Αλεξανδρούπολης και των Σαπών Ροδόπης.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα η Εγνατία οδός παρέμεινε κλειστή στο ρεύμα προς Κομοτηνή, όπου συνέβη το ατύχημα.

Πηγή: inkomotini.news

Διαβάστε επίσης