Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βάλαμε τάξη στα οικονομικά του Δήμου Πειραιά»

«Βάλαμε τάξη στα οικονομικά του Δήμου Πειραιά»
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 - 10:39

Κάθε χρόνο που περνά, η δημοτική αρχή στον Πειραιά ανεβάζει τον πήχη παραπάνω. Ήδη έχουν επιτευχθεί πολλά από το 2014 όταν και ανέλαβαν τις τύχες του δήμου. Το σημαντικότερο όλων είναι πώς ο Γιάννης Μώραλης και οι συνεργάτες του έχουν πετύχει πολλά. Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει καταλυτικό ρόλο σε όσα έχουν κάνει ο δήμος αυτά τα τέσσερα χρόνια. Βάζοντας τις βάσεις για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.

Η μεγάλη δουλειά που έγινε αφορούσε τα οικονομικά. Εκεί μπήκε τάξη, με συνεχείς προσπάθειες και συντονισμένο έργο. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι πώς την τελευταία τριετία έχει γίνει σημαντική μείωση σε ό,τι αφορά τα ανταποδοτικά τέλη που φτάνει το 10%!

Με τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη να σχολιάζει: «Εγκρίθηκε σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου o προϋπολογισμός του Δήμου μας για το 2019. Ένας προϋπολογισμός ρεαλιστικός, έντιμος και νοικοκυρεμένος. Βάλαμε τάξη στα οικονομικά του Δήμου Πειραιά, γεγονός που φάνταζε αδύνατο όταν αναλάβαμε το 2014. Θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στο ανταποδοτικό έσοδο που εξασφάλισε για πρώτη φορά ο Δήμος Πειραιά από τη λειτουργία του λιμανιού.

Ποσό που ξεπερνά τα 2 εκ. τον χρόνο, το οποίο θα πηγαίνει για τη βελτίωση της καθημερινότητας, το οποίο χρόνο με το χρόνο θα αυξάνεται. Επίσης, θα πρέπει να τονιστεί η σημαντική μείωση 10 % στα ανταποδοτικά τέλη του Δήμου Πειραιά την τελευταία τριετία!»

Διαβάστε επίσης