Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας
Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018 - 14:22

Ένταση και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, το μεσημέρι της Πέμπτης, στη συγκέντρωση-πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου. Είναι χαρακτηριστικό πώς καμιά 20αριά κουκουλοφόροι ήταν, προκαλώντας ζημιές. Επίσης, υπήρξαν συμπλοκές με την αστυνομία, με νεαρούς να πετούν βόμβες μολότοφ στους αστυνομικούς που ήταν στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Η πορεία συγκεντρώθηκε στα Προπύλαια και κατευθύνθηκε προς της Βουλή, αποτελούμενη από μαθητές, φοιτητές, μαθητικές και φοιτητικές συλλογικότητες. Η πορεία της κυκλοφορίες έχει διακοπεί στο κέντρο της Αθήνας και τους γύρω δρόμους, ενώ κλειστοί είναι οι σταθμοί με μετρό στο Σύνταγμα και το Πανεπιστήμιο.

Έντονες είναι οι αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της Αθήνας για να μην συμβούν ευτράπελα μετά την ολοκλήρωση της πορείας, για να μην σημειωθούν επιθέσεις όπως έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν, μετά την ολοκλήρωση πορειών και συγκεντρώσεων.

Πηγή φωτογραφίας: Intime News

Πηγή: parapolitika.gr

Διαβάστε επίσης

Δήμος Πειραιά: Την Παρασκευή η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Δήμος Πειραιά: Την Παρασκευή η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Ο Δήμος Πειραιά, διοργανώνει και φέτος ένα πλούσιο πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, με στόχο να τους χαρίσει στιγμές διασκέδασης και να τους μεταφέρει στη μαγεία των Χριστουγέννων.