Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα «λευκά» η Αθήνα (pics)

Στα «λευκά» η Αθήνα (pics)
Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019 - 11:18

Χιόνια μέχρι το κέντρο της Αθήνας, τα βόρεια, ανατολικά και δυτικά της Αττικής έφερε ο «Τηλέμαχος», το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Ελλάδα τις πρώτες ημέρες του 2019. Πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο με κυριότερο το γεγονός ότι το πρωί για αρκετές ώρες ήταν κλειστή η ΕΟ Αθηνών-Λαμίας από την Κηφισιά και πάνω. Τελικά, μετά τις 09:00 και μετά, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία.

Σε άλλα σημεία της Αττικής υπάρχουν προβλήματα στις μετακινήσεις. Η

κυκλοφορία έχει διακοπεί στη λεωφόρο Διονύσου από το ύψος του γηπέδου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Πέτρο ενώ με αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θήβας.

Κλειστή παραμένει η περιφερειακή οδός Πεντέλης και η λεωφόρος Πάρνηθας.

Λόγω χιονόπτωσης απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στην νέα εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας από τα διόδια Αφιδνών προς Λαμία καθώς και στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θηβών από το 6ο χιλιόμετρο στην Μάνδρα προς Θήβα.

Διεκόπη η κυκλοφορία και στη λεωφόρο Χασιάς. Τα οχήματα δεν μπορούν να κινηθούν από το ύψος του καταστήματος «Αβραμίδης» στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τα Δερβενοχώρια.

Κλειστή η λεωφόρος Πάρνηθος από το τελεφερίκ και πάνω, καθώς και η περιφερειακή οδός Πεντέλης-Νέας Μάκρης από το 414 στρατιωτικό νοσοκομείο μέχρι τον Άγιο Πέτρο και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Πηγή: parapolitika.gr

Πηγή φωτογραφιών: Intime News

Διαβάστε επίσης