Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η Νίκη μας θα είναι Νίκη της πόλης του Πειραιά» (pic)

«Η Νίκη μας θα είναι Νίκη της πόλης του Πειραιά» (pic)
Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 - 13:43

Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της 26 Μαΐου. Την ημέρα που διεξάγονται οι δημοτικές εκλογές. Το βράδυ του Σαββάτου έγιναν στο κέντρο του Πειραιά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του «Πειραιά Νικητή». Ο κόσμος ανταποκρίθηκε το κάλεσμα, ήταν εκεί, σε μια εκδήλωση που αποτελεί το καλύτερο μήνυμα για την επικείμενη νίκη.

Σε αυτό στάθηκε και ο Γιάννης Μώραλης. Ο δήμαρχος Πειραιά, με μήνυμά του μέσω των social media, έδωσε το στίγμα για τη συνέχεια ως την ημέρα της εκλογικής διαδικασίας. Τονίζοντας πώς «Η χθεσινή ήταν μια μεγάλη εκδήλωση προπομπός νίκης με περισσότερους από 2.500 Πειραιώτες. Σας ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας σε αυτό το κάλεσμα, είναι πραγματικά συγκινητική. Η απήχησή μας στην κοινωνία είναι πλειοψηφική, Πιστεύω, όμως, ότι μέχρι τις 26 Μαΐου πρέπει όλοι να βάλουμε τα δυνατά μας, να βγούμε στον δρόμο, να μιλήσουμε στους δημότες, να επικοινωνήσουμε αυτά τα σημαντικά που γίνονται στην πόλη μας τα τελευταία 4,5 χρόνια.

Γιατί πραγματικά γίνονται σημαντικά πράγματα στον Πειραιά. Η Νίκη μας θα είναι Νίκη της πόλης του Πειραιά. Νίκη για να συνεχίσουμε αυτά που έχουμε ξεκινήσει. Νίκη για να μην τραβήξουμε χειρόφρενο ή για να μην πάει πάλι πίσω η πόλη. Εμείς είμαστε ομάδα, δεν είμαι εγώ ούτε ο σοφότερος ούτε ο εξυπνότερος και ικανότερος, είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που δουλεύουμε ισότιμα ο ένας δίπλα στον άλλον.

Σας καλώ, λοιπόν, 15 μέρες να είμαστε όλοι μαζί στον αγώνα, στο δρόμο, και να έχουμε μία περήφανη και σημαντική νίκη! #PireasNikitis #stisgeitonies»

View this post on Instagram

Η χθεσινή ήταν μια μεγάλη εκδήλωση προπομπός νίκης με περισσότερους από 2.500 Πειραιώτες. Σας ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας σε αυτό το κάλεσμα, είναι πραγματικά συγκινητική. Η απήχησή μας στην κοινωνία είναι πλειοψηφική, Πιστεύω, όμως, ότι μέχρι τις 26 Μαΐου πρέπει όλοι να βάλουμε τα δυνατά μας, να βγούμε στον δρόμο, να μιλήσουμε στους δημότες, να επικοινωνήσουμε αυτά τα σημαντικά που γίνονται στην πόλη μας τα τελευταία 4,5 χρόνια. Γιατί πραγματικά γίνονται σημαντικά πράγματα στον Πειραιά. Η Νίκη μας θα είναι Νίκη της πόλης του Πειραιά. Νίκη για να συνεχίσουμε αυτά που έχουμε ξεκινήσει. Νίκη για να μην τραβήξουμε χειρόφρενο ή για να μην πάει πάλι πίσω η πόλη. Εμείς είμαστε ομάδα, δεν είμαι εγώ ούτε ο σοφότερος ούτε ο εξυπνότερος και ικανότερος, είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που δουλεύουμε ισότιμα ο ένας δίπλα στον άλλον. Σας καλώ, λοιπόν, 15 μέρες να είμαστε όλοι μαζί στον αγώνα, στο δρόμο, και να έχουμε μία περήφανη και σημαντική νίκη! #PireasNikitis #stisgeitonies

A post shared by Γιάννης Μώραλης (@yiannismoralis) on

Διαβάστε επίσης